Spausdinti šį puslapį

Profesionali vėdinamų fasadų apdailos tvirtinimo sistema ALOON

Profesionali vėdinamų fasadų apdailos tvirtinimo sistema ALOON Profesionali vėdinamų fasadų apdailos tvirtinimo sistema ALOON

SERFAS, UAB

www.serfas.lt

"SERFAS" pristato naują, kokybišką, sertifikuotą, lengvai montuojamą, tvirtą ir patikimą aliuminio karkaso sistemą "ALOON" skirtą vėdinamiems fasadams. Aliuminio karkaso sistema yra esminė vėdinamojo fasado dalis, nes ji turi išlaikyti visas apkrovas, tenkančias fasadui. Todėl karkasas turi būti montuojamas ne šiaip sau metrais ir vienetais, bet turi būti kruopščiai suprojektuotas, apskaičiuotas ir tuomet sumontuotas.

Darome individualias išklotines su elementų išdėstymu, sukomplektuojame visas detales su tvirtinimo elementais ir pateikiame į objektą. Tokiu būdu rangovui beveik nelieka galimybių daryti klaidas, belieka tik viską atlikti tiksliai pagal brėžinius.

„ALOON“ karkaso sistemos elementai gaminami iš aliuminio lydinio 6063 T5/6/66 pagal EN. Tai statiškai išbandyta bei sertifikuota aliuminio karkaso sistema. Visos sistemos sudedamosios dalys gaminamos iš tvirto aliuminio lydinio, kuris atitinka visus ES reikalavimus. Sistema tinka pačioms įvairiausioms apdailos medžiagoms naudojant tiek matomus, tiek paslėptus tvirtinimo būdus. Karkaso elementai yra sandėliuojami pas mus, todėl prireikus papildymo ar atsiradus skubiam objektui viską įsigysite čia ir dabar!

„SERFAS“ nėra tik atskirų dalių ar komponentų tiekėjas, mes Jums siūlome visą apšiltinimo sistemą iš vienų rankų su apdailos, apšiltinimo medžiagomis ir karkasu. Leiskite mums nuimti dalį projekto vargų ir padėti Jums spręsti su vėdinamu fasadu susijusius klausimus.

profesionali-vedinamu-fasadu-apdailos-tvirtinimo-sistema-allon1

UAB „SERFAS“ Technikos g. 7c, 51209 Kaunas, Lietuva
Tel.: +370 (37) 400225; Faksas: +370 (37) 456653; Mob.tel.: +370 (616) 20930
Email: [email protected]; http://www.serfas.lt

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio