Spausdinti šį puslapį

Medienos dažymas ir impregnavimas. Kas yra pramoninis medienos dažymas ir priešgaisrinis impregnavimas? - DAŽA

Medienos dažymas ir impregnavimas. Kas yra pramoninis medienos dažymas ir priešgaisrinis impregnavimas? Medienos dažymas ir impregnavimas. Kas yra pramoninis medienos dažymas ir priešgaisrinis impregnavimas?

DAŽA, UAB

Medienos dažymas ir impregnavimas. Kas yra pramoninis medienos dažymas ir priešgaisrinis impregnavimas? UAB “Daža” yra įmonė, kuri specializuojasi ties fasadinės medienos (dailylenčių, tvoros lentų) dažymu. Įmonėje dirba darbuotojai, turintys ilgametę patirtį šioje srityje. Dirbome nuo šios paslaugos atsiradimo Lietuvoje, todėl garantuojame geriausią kokybės ir kainos santykį. Dažymui naudojame aukštos kokybės dažus TEKNOS, gerai žinomus visoje Europoje.

Pramoninis medienos (dailylenčių, tvoro lentų) dažymas – tai įvairių medienos gaminių padengimas ilgaamžiškais, pramoniniais dažais specialia automatizuota dažymo įranga. Pramoninis dažymas, priešingai nei dažymas rankomis, paviršius padengia tolygiai vienodu sluoksniu, kiekvienas sluoksnis yra visiškai išdžiovinamas ir tik tuomet dažomas kitas.

Toks dažymo būdas ne tik padeda išvengti paviršiaus išvaizdos broko tikimybės, bet ir padidina gaminio ilgaamžiškumą. Taip pat pramoninis dažymas turi didelį privalumą dažant žiemą, nes dažoma yra ceche. Tai padeda išvengti sezoniškumo bei tiesioginio medienos kontakto su neigiamu atmosferos poveikiu (karščiu, šalčiu, drėgme).

UAB "Daža" dažo aukštos kokybės, visoje Europoje gerai žinomais dažais TEKNOS. Galime nudažyti bet kokia Jūsų pasirinkta spalva. Mūsų ceche nudažytas lenteles statybos metu galite sandeliuoti tiesiog po atviru dangumi.

Galime pasiūlyti įvairių dažymo variantų atsižvelgiant į Jūsų finansinęs galimybes bei poreikius.

Pajėgumai: iki 10'000 bėginių metrų per pamainą !

Priešgaisrinis medienos impregnavimas. Priešgaisrinio impregnavimo paskirtis:

Tirpalas HOLZ PROF – skirtas kompleksiškai apsaugoti medieną nuo užsiliepsnojimo, degimo, ugnies plitimo patalpų viduje bei išorėje. Padengta mediena tampa atspari atmosferos poveikiui, krituliams, kondensatui bei dirvožemio drėgmei ne kontakte su žeme.

Naudojamas tiek naujai tiek anksčiau antipirenais ar impregnatais padengtiems mediniams paviršiams(gegnėms, sijoms, skersiniams, skaloms, užlaidoms, uždangoms, pertvaroms, sienoms, grindims, dailylentėms), taip pat kitoms pjautinės, obliuotos, klijuotos medienos konstrukcijoms, kurios naudojamos buityje, pramonėje ar ūkyje. HOLZ PROF netinka paviršiams, kurie prieš tai buvo padengti alyva, dažais, laku ar kita sluoksnį sudarančia ar drėgmę atstumiančia medžiaga.

Priešgaisrinio impregnavimo privalumai:

Priešgaisrinė medinių kontrukcijų apsaugos klasė B-s1,d0 standartas EN 13823:2002 ir EN ISO 119525-2 (SBI Test 13501-1:2004).

Priešgaisrinė medienos apsauga pasikeitus oro sąlygoms, standartas NT FIRE 053 (ISO 5660).

Mediena tampa sunkiai užsidegančia bei sunkiai degančia medžiaga.

Padidina medienos tvirtumo, patvarumo savybes. Sunkiai išplaunamas, tvirtai chemiškai susijungia su mediena, sumažina jos aktyvumą.

Mediena išsaugo sukibimo savybes būtinas tolimesniam dažymui.

Galima naudoti ir viduje ir išorėje.

Išsaugo medienos tekstūrą, netrukdo jai kvėpuoti.

Tirpalas atsparus gaisrui ir tinkamas naudoti sprogioje aplinkoje. Neturi kvapo.

Ekologiškai saugus, netoksinis, nekancerogeniškas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio