Spausdinti šį puslapį

Gelžbetonio konstrukcijų armavimas įtemptais aukšto atsparumo plieno lynais

Gelžbetonio konstrukcijų armavimas temptais aukšto atsparumo plieno lynais Gelžbetonio konstrukcijų armavimas temptais aukšto atsparumo plieno lynais

DELTA NOVA, UAB

www.deltanova.lt

Gelžbetonio konstrukcijų armavimas įtemptais aukšto atsparumo plieno lynais. Įmonė UAB „Delta Nova" bendradarbiauja su vienais iš įtempto armavimo technologijos pradininkų - Vokietijos kompanija DYWIDAG Systems International (DSI). Mes siūlome konstrukcijų armavimą įtemptais lynais ir strypais, vantų ir templių sistemas, konstrukcinių elementų stiprinimo išoriniais įtemptų lynų pluoštais sprendimus; gelžbetoninių perdangų armavimo įtemptais mono-lynais projektavimą ir įgyvendinimą.

itempiami-naujos-cemento-gamyklos-siloso-boksto-lynu-pluostai

Gelžbetonio konstrukcijų armavimas įtemptais aukšto atsparumo plieno lynais leidžia:

konstruktoriams - padidinti tarpatramines angas; sumažinti skerspjūvius, kontroliuoti įlinkius ir plyšių atsiradimą;

architektams - projektuoti lengvesnius, grakštesnius, įvairesnių formų pastatus, didesnes atviras erdves, angas perdangose ir t. t.

investuotojui - sutaupyti betono ir armaturos, optimaliau išnaudoti perdangų plotą (pvz., automobilių aikštelėse) ar pastato turį (pvz., 10 aukštų pastate, sumažinus perdangos storį 5 cm, galima sutaupyti 0,5 m pastato aukščio ir atitinkamai - kainos, išsaugant tą patį naudingą vidinių patalpų tūrį); sumažinti apkrovas į pamatus = juos atpiginti; pailginti ir pagerinti statinių eksploataciją;

gyvenamuju-namu-kompleso-pozemines-automobiliu-aikstelesstatybininkams - sutaupyti laiko ir medžiagų, pasiūlyti aukštesnės kokybės sprendimus = sukurti didesnę pridėtinę vertę, o tai reiškia - įgyti konkurencinį pranašumą darbų konkursuose.

Nuotraukose pavaizduota:

„Gudelių šilo" gyvenamųjų namų komplekso požeminės automobilių aikšelės statyba, 2007 m.

 Įtempiami naujos cemento gamybklos Broceni (Latvija) siloso bokšto lynų pluoštai, 2008 m.

Gyvenamųjų namų komplekso Mazu Nometnu g. Rygoje požeminės automobilių aikštelės statyba, 2007 m.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio