Spausdinti šį puslapį

Priešgaisrinės vidaus durys MAGMA - naujos kartos plieninės priešgaisrinės durys

Priešgaisrinės vidaus durys MAGMA - naujos kartos plieninės priešgaisrinės durys Priešgaisrinės vidaus durys MAGMA - naujos kartos plieninės priešgaisrinės durys

Įmonės UAB "Vekstrus" pristatomos priešgaisrinės vidaus durys MAGMA puikiai tinka moderniuose ofisuose, prekybos centruose, ligoninėse, parduotuvėse, sandėliuose, pastatų pagalbinėse patalpose, katilinėse, garažuose, rūsiuose ir kitose patalpose, kur keliami priešgaisriniai reikalavimai ir reikalingas estetinis vaizdas.

Atsparumo ugniai klasė – EI-60

Standartinė spalva – balta

Medžio imitacijos spalva – ąžuolas

Techniniai durų duomenys:

Priešgaisrinės, garsą izoliuojančios durys pagamintos iš dviejų cinkuoto plieno lakštų, iš anksto lakuotų balta Pyrenee spalva. Durų varčia yra 55 mm storio. durys iš vidaus yra užpildytos termo izoliacine medžiaga - akmens vata - kuri suteikia durims ugnies atsparumo galimybes. durys gaminamos su dviem vyriais iš 3 mm cinkuoto plieno ir savaiminio užsidarymo spyruokline sistema. Staktos rėmas pagamintas iš 1,5 mm storio cinkuotos skardos lakštų, nulakuotų balta Pyrenee spalva. Priešgaisrinės durys sertifikuotos pagal Europos standartus.

Įmonėje UAB "Vekstrus" galite įsigyti ne tik priešgaisrine duris, bet ir vidines duris, šarvo duris ir ypatingai šiltas lauko duris. Sėkmingai bendradarbiaujame su lenkų kompanija „K&P“, „CAL“ ir „Invado" bei su portugalų koncernu „Portrisa“. Šių kompanijų durys gaminamos pagal naujausius standartus ir aukštus reikalavimus. Jų produkciją vertina ir ja pasitiki visa Europa.

Visada ieškome kliento poreikių ir galimybių optimalaus sprendimo. Mėgstame ir suprantame savo darbą - todėl ir Jūs liekate patenkinti! DIRBAME VISOJE LIETUVOJE!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio