Spausdinti šį puslapį

SISTELA bendradarbiavimas su Vilnius Tech rengiant specialistus ir plečiant mokslinius tyrimus

SISTELA bendradarbiavimas su Vilnius Tech rengiant specialistus ir plečiant mokslinius tyrimus SISTELA bendradarbiavimas su Vilnius Tech rengiant specialistus ir plečiant mokslinius tyrimus

SISTELA, UAB

www.sistela.lt

Pagrindinė UAB „Sistela“ veiklos kryptis orientuota į statinio statybos skaičiuojamosios kainos rekomendacijų rengimą, statybos kainodarą bei statinio statybos kainos sąmatinius skaičiavimus. Įgyvendindama savo veiklą nuo 1992 m. įmonė sukaupė plačią informacinių duomenų bazę apie statybines medžiagas, mechanizmus, darbo jėgos kainų statistiką, tai leidžia lyginti, atlikti skaičiavimus, analizuoti, vertinti ir prognozuoti statybos kainų pokyčius, parengti efektyvius siūlymus.

UAB „Sistela“ ir Vilniaus Gedimino technikos universitetas (Vilnius Tech) tęsia aktyvų bendradarbiavimą rengiant aukštos kvalifikacijos specialistus ir plečiant bendrus mokslinius tyrimus.

Bendru sutarimu, UAB „Sistela“ pagal galimybę remia universitetą techninėmis priemonėmis, leidžia naudotis darbo, medžiagų ir mechanizmų sąnaudų statyboje normatyvais, statybos resursų skaičiuojamosios rinkos kainos, statinių statybos skaičiuojamųjų kainų palyginamaisiais ekonominiais rodikliais, pastatų atnaujinimo (modernizavimo) darbų skaičiuojamųjų kainų rekomendacijomis, nekilnojamojo turto atkūrimo kaštų kainynais ir daugeliu kitų dokumentų (statinio skaičiuojamosios kainos normatyvais), programine įranga. Taip pat UAB „Sistela“ organizuoja studentų praktikas bei pažintines ekskursijas bendrovėje, skaito paskaitas, pagal galimybę prisideda prie studijų programų tobulinimo ar naujų programų kūrimo.

UAB „Sistela“ įsteigė dvi studentų stipendijas. Į jas gali pretenduoti Vilnius Tech Statybos fakulteto pirmos pakopos ketvirto kurso Statybos ir nekilnojamojo turto valdymo studijų programos studentai. Atrankos kriterijus stipendijai gauti – akademinis pažangumas.

Vilnius Tech universitetas prisideda prie įmonės darbuotojų kvalifikacijos tobulinimo, rengiant studijų programas ir studijų baigiamuosius darbus atsižvelgia į bendrovės siūlomas tematikas, dalinasi su studentais informacija apie karjeros ir praktikos galimybes UAB „Sistela“.

Straipsnis parengtas pagal: vilniustech.lt. Vilniaus Gedimino technikos universitetas (Vilnius Tech) pasirašė sutartį su UAB „Sistela“.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio