Spausdinti šį puslapį

Išmanioji programėlė JUNG Ar-Studio – pamatykite jungiklį ant savo sienos per kelias akimirkas

Išmanioji programėlė JUNG Ar-Studio – pamatykite jungiklį ant savo sienos per kelias akimirkas Išmanioji programėlė JUNG Ar-Studio – pamatykite jungiklį ant savo sienos per kelias akimirkas

„JUNG“ vis labiau stengiasi, kad vartotojas galėtų susipažinti su jų įrenginiais kaip įmanoma patogiau ir tam pasitelkia išmaniąsias technologijas. Nuo šiol jungiklius, kištukinius lizdus ir kitus produktus ant savo sienos galima pamatyti per akimirką! Su mobiliąją programėle „JUNG Ar-Studio“ profesionalams ar individualiems kūrėjams dabar dar lengviau planuoti elektros jungiklių išdėstymą ir interjero dizainą, kurį papildo patikrintos kokybės „JUNG“ produktai.

„3D JUNG“ jungiklių modeliai – iškart ant sienos

Mobiliesiems įrenginiams skirta programėlė „JUNG Ar-Studio“ yra išplėstosios realybės sprendimas, kuris leidžia pamatyti virtualius „3D JUNG“ jungiklių ir kitų produktų modelius realioje aplinkoje. Šia programėle gali naudotis bet kuris ją parsisiuntęs vartotojas.

Ja, kaip papildytojo planavimo įrankiu, gali lengvai naudotis ir profesionalai – architektai, planuotojai, kvalifikuoti elektrikai, statybininkai ar interjero dizaineriai, objekte planuodami interjerą ar elektros instaliacijas. Nuo šiol jie gali iškart parodyti kaip siūlomi „JUNG“ produktai atrodys konkrečioje erdvėje, ant konkretaus pasirinkto paviršiaus.

Programėlėje – daugiau nei 2 000 „JUNG“ produktų

„JUNG Ar-Studio“ programėle naudotis itin paprasta – tereikia ją parsisiųsti iš atitinkamos aplikacijų platformos, įdiegus pasirinkti norimą produkto modelį ir patalpinti jį žymeklio vietoje. Žymeklį reikia parsisiųsti ir atsispausdinti, o tai padarius pritvirtinti toje vietoje, kur yra planuojamas „JUNG“ produktas.

Šiuo metu AR konfigūratoriuje galima rasti net 2 000 „JUNG“ produktų – keisti ir rinktis jų spalvas bei modelius, taikant prie įvairių interjero detalių ar elektros sprendimų.

Naudojant štai tokį produktų išbandymo būdą – galima kur kas greičiau komunikuoti su klientu arba atvirkščiai – su projekto kūrėju, patogiau nuspręsti, kurį produktą pasirinkti.

Išmanioji programėlė JUNG Ar-Studio

Programėlė ir žinių bazė – viename

Naudojantis „JUNG Ar-Studio“ galima ne tik pamatyti įvairius pasirinktus „JUNG“ produktus pasirinktoje realioje aplinkoje, bet ir sužinoti apie juos visą reikiamą informaciją, technines specifikacijas. Taip pat – peržiūrėti nuotraukas iš ankstesnių „JUNG“ projektų ir pamatyti, kaip konkretūs produktai atrodo jau įgyvendintuose interjeruose.

Tai padės kur kas greičiau apsispręsti, koks jungiklis, kištukinis lizdas ar kitas „JUNG“ produktas geriausiai tiktų pasirinktoje vietoje.

„JUNG Ar-Studio“ naudojimosi eiga

  • Parsisiųskite „JUNG Ar-Studio“ iš „Apple Store“ (iOS įrenginių naudotojams) arba „Google Play“ (Android įrenginių naudotojams).
  • Atsispausdinkite žymeklį „JUNG Experience Marker“ nekeisdami siūlomo spausdinimo dydžio. Jį galite rasti programėlės viduje.
  • Pridėkite žymeklį toje vietoje (ant sienos ar kito paviršiaus), kur planuojate įrengti „JUNG“ produktą.
  • Pasirinkite norimą produktą programėlėje ir nukreipkite įrenginio kamerą į žymeklį. Įrenginio ekrane vietoj žymeklio matysite savo pasirinktą „3D JUNG“ produktą realioje aplinkoje.

Daugiau informacijos apie programėlę galima rasti čia.

Peržiūrėkite, kaip veikia „JUNG AR-Studio“ programėlė apačioje:

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio