Spausdinti šį puslapį

Granitinis virtuvinis stalviršis iš Viscount White granito – funkcionalus ir ilgaamžis gaminys

Granitinis virtuvinis stalviršis iš Viscount White granito – funkcionalus ir ilgaamžis gaminys Granitinis virtuvinis stalviršis iš Viscount White granito – funkcionalus ir ilgaamžis gaminys

SIBRUSTA, UAB

sibrusta.eu

Įsirengiant virtuvę itin svarbu funkcionalumas ir lengva paviršių priežiūra. Kadangi virtuvėje baldų paviršiai turi nuolatinį sąlyti su maistu, karštais indais, rūgštimis ir pan., svarbu, kad stalviršiai neįgertų skysčių, gerai valytųsi, nebijotų karščio ir ilgus metus atrodytų lyg nauji. Kad įgyvendinti visus šiuos norus, puikus pasirinkimas – stalviršis iš granito, kurį pagal Jūsų individualų užsakymą pagamins įmonės „Sibrusta“ meistrai.

Granito spalvų įvairovė plati – nuo juodos iki baltos. Klasikiniam virtuvės baldų stiliui klientai labiausiai mėgsta švelnių, pastelinių, baltų, smėlinių atspalvių Indijos granitą. Kiekvienas naujas gaminys yra unikalus, kurį suteikia spalvos nevientisumas, skirtingi atspalviai ir banguojantys raštai.

Akmens apdirbimo centras „Sibrusta“ įgyvendino dar vieną puikų virtuvės baldų sprendimą – pagamino prabangų ir ilgaamžį virtuvinio stalo stalviršį su sienele iš Indiško „Viscount White“ granito. Galbūt būtent tokio stalviršio trūksta Jūsų svajonių virtuvei?

Granitinis virtuvinis stalviršis iš Viscount White granito

Granitinis virtuvinis stalviršis iš Viscount White granito

UAB „Sibrusta“ nuo 2011 metų parduoda akmens gaminius ir teikia akmens apdirbimo paslaugas. Bendrovė importuoja akmenį tiesiogiai iš tiekėjų, be tarpininkų. Įmonė pagal kliento pageidavimus pjauna ir apdirba įvairių dydžių granito plokštes nuo 1,5 cm storio. Naudodami pažangias CNC akmens apdirbimo stakles, „Sibrusta“ meistrai kokybiškai gamina ir apdirba įvairiausius gaminius iš akmens: aukštos kokybės virtuvės, vonios stalviršius, židinių apdailos detales, laiptų pakopas, palanges, paminklus iš akmens, dengia kapus plokštėmis. Granito išskirtinės savybes lemia platų šio akmens panaudojimą statyboje ir apdailoje. Bendrovė gali pasiūlyti paltų akmens stalviršių kanto apdirbimo būdų pasirinkimą – nuo stataus kanto iki įmantrių frezų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio