Spausdinti šį puslapį

Natūralus akmuo interjere

Natūralus akmuo interjere Natūralus akmuo interjere

Dažnai apie natūralų akmenį sklando mitas, kad jis itin brangus ir finansiškai labiau apsimoka rinktis dirbtinį dekoratyvinį akmenį. Skubame išsklaidyti šį mitą. Akmens rūšių bei apdirbimo būdų yra labai daug ir tai suteikia galimybę klientams turėti natūralų gaminį savo namų interjere už prieinamą kainą.  

Natūralus akmuo interjere

Natūralus akmuo nepavaldus laikui, jis visada madingas. Jis puikiai dera su medžiu bei stiklu, interjere jo pagalba galima sukurti jaukias erdves tiek svetainėje, tiek vonios kambaryje. Galima panaudoti skalūno, marmuro ar kvarcito akmens paneles, siekiant išgauti grubesnį vaizdą, kai įrenginėjate židinį ar dekoratyvinę sienutę namuose, arba kalibruoto skalūno plyteles, norint minimalistinio vaizdo.

Natūralus akmuo visuomet bus unikalus, jo paviršius gali būti skirtingai apdirbtas, priklausomai nuo to, kur planuojate naudoti. Vonios kambariui ar virtuvės zonai geriausia rinktis poliruotas natūralaus akmens plyteles ir jas impregnuoti, kad būtų lengviau prižiūrėti dažnai naudojamus paviršius. Svetainėje galite rinktis skeltą akmenį, kuris taps puikiu kambario akcentu. Pasirinkus tinkamą apšvietimą, akmuo atsiskleidžia kitomis spalvomis.

Natūralus akmuo interjere

Natūralus akmuo interjere

Didelis spalvų bei akmens rūšių pasirinkimas leidžia akmeniui įsilieti į daugelį interjerų. Jis ilgaamžis ir pasižymi dideliu atsparumu karščiui, todėl puikiai tinka naudoti priepirčiuose bei pirtyse. Jis lėčiau įkaista, tačiau ilgiau išlaiko šilumą, tad įrenginėjant poilsio zonas vasarnamiuose ar SPA centruose natūralus akmuo yra nepakeičiama medžiaga.

Natūralus akmuo interjere

Natūralus akmuo interjere

Natūralumas, kokybė ir išskirtinumas – visa tai gausite investavę į natūralaus akmens apdailą. Natūralaus akmens kalibruotų plytelių kainos prasideda nuo 18 eur už m2. 

Apdailos medžiagų salone „STOUN“ rasite didelį natūralaus akmens pasirinkimą: www.stoun.lt

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio