Spausdinti šį puslapį

Medžio kompozito (WPC) terasinės lentos - SERFAS

Medžio kompozito (WPC) terasinės lentos Medžio kompozito (WPC) terasinės lentos

SERFAS, UAB

www.serfas.lt

Medžio kompozito (WPC) terasinės lentos. UAB "SERFAS" pristato medžio kompozito (WPC) tuščiavidurės terasines lentas (Matmenys - 25x135x5600). Terasinės lentos pagamintos iš medžio platisko kompozito, susidedančio iš 30 proc. aukšto spaudimo polietileno (HDPE), 60proc. bambuko medžio dulkių ir 10 proc. cheminių priedų (dažų, klijų, stabilizatorių).

Šios lentos pasižymi visai medžio masyvo ir plastiko privalumais:

Natūrali išvaizda;
Lengvas montavimas ir priežiūra;
Tvirta ir neskylanti medžiaga;
Atspari vandeniui ir kenkėjams;
100 proc. perdirbama;
Neslidi net šlapia.

medzio-kompozito-wpc-tusciavidures-terasines-lentos

Panaudojimas:

Lauko terasoms, laiptams, takeliams - WPC terasinės lentos puikiai tinka ėrengiant lauko terasas, balkonus, lieptus, pavėsines. Dėl didelio atsparumo atmosferos poveikiui, jos puikiai tinka lauko grindinio naudojimui. Natūrali medžio išvaizda ir ilgaamžiškumas yra puikiai suderintas WPc gaminiuose. WPC terasinės lentos yra saugios naudoti - unikali forma, paslėpti tvirtinimo elementai, atsparumas puvimui, neturi medžiui būdingų atplaišų.

Sienoms - WPC fasado apdaila yra atspari vandeniui ir labai lengvai valoma bei prižiūrima. WPC dekoratyvinė sienų apdaila tinka ne tik fasadams bet ir vidaus patalpoms.

medzio-kompozito-wpc-tusciavidures-terasines-lentos1

medzio-kompozito-wpc-tusciavidures-terasines-lentos2

medzio-kompozito-wpc-tusciavidures-terasines-lentos3

UAB “SERFAS” įsikūrė 1994 metais. Įkūrėjai pasirinko statybos medžiagų ir metalo produktų sferas, nes tai atitiko rinkos poreikius ir kompanijos įkūrėjų žinias.

Įmonės vizija – profesionalus statybinių ir mažmeninės prekybos statybinėmis medžiagomis įmonių aptarnavimas Lietuvoje ir plėtra užsienyje.

Įmonės misija – tiekti ne tik statybines medžiagas, metalus, bei armatūrinius tinklus, bet taip pat reikalingas žinias jų eksploatavimui ir panaudojimo galimybėms, technologines koncepcijas, bei naujas idėjas statybų ir gamybos profesionalams.

Įmonės pavadinimas “Serfas” buvo pasirinktas ne atsitiktinai. “Serfingas” – tai sportas, kuriame yra išnaudojamas vanduo. Taigi, mūsų kvalifikuotų profesionalų pastangomis, mūsų kompanija stengiasi valdyti “rinkos bangas”.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio