Spausdinti šį puslapį

Medinių namų projektavimas ir statyba: karkasiniai namai, pavėsinės, sodo nameliai, pirtys

Medinių namų projektavimas ir statyba: karkasiniai namai, pavėsinės, sodo nameliai, pirtys Medinių namų projektavimas ir statyba: karkasiniai namai, pavėsinės, sodo nameliai, pirtys

KRIAUTĖ, UAB

Mediniai namai Lietuvoje populiarūs nuo seno, ir ne atsitiktinai, nes šie namai ypatingai tinkami Lietuvos klimatui, kuris pasižymi šaltomis žiemomis bei orų nepastovumu. Ne mažiau prisideda ir tai, kad Lietuvoje kaip tik apstu šios puikios statybinės medžiagos - medienos, kuri turi ne vieną gerą savybę:

Šiluma: medis pasižymi geresnės šilumos izoliavimo savybėmis nei mūras ar kitos konstrukcijos, kas itin aktualu esant tokios šilumos kainoms.

Ekologija: sunku įsivaizduoti labiau ekologišką statybos medžiagą nei medis. Tai svarbu, net ir jei Jums nerūpi gamta - juk čia gyvensite.

Jaukumas: joks kitas statinys nesuteiks tokio jaukumo tiek iš vidaus, tiek iš išorės, kaip medinis. Medinis namas - puikus mikro-klimatas, geresnė ventiliacija, o tai mažiau alergijų ir kitų chroniškų ligų. Kas gali būti svarbiau už sveikatą ir gerą savijautą?

Kaina: atsižvelgiant į pasiekiamą estetiškumą, kokybę bei savybes - medinių konstrukcijų naudojimas leidžia visa tai pasiekti už patrauklią kainą.

Namai iš medžio gali tarnauti daugeliui tikslų: gyvenimui, poilsiui, pramogoms, automobilių laikymui ir kitoms. Tai jau kiekvieno žmogaus fantazijos klausimas. Iš medžio galima padaryti beveik bet ką, ir mes tam turime visas galimybes. Viskas priklauso tik nuo Jūsų pageidavimų.

Statant medinius namus - ypatingai svarbu kokybė. Pastatyti medinius namelius gali daug kas, tačiau pastatyti taip, kad jų savybės neprastėtų ilgainiui - tik aukščiausios klasės profesionalai. Mūsų gamykla specializuojasi ties medžio apdirbimu ir medinės produkcijos gamyba. Žinome kokias medžio rūšis naudoti labiausiai tinka, kaip medį apdirbti kad jis pasižymėtų geriausiomis savybėmis.

"Kriautės" gamykloje paruošiama aukščiausios klasės mediena - turime didžiulius pajėgumus ir patys dirbame su medžiu visose gamybos fazėse: nuo rąsto - iki galutinių produktų; kadangi griežtai kontroliuojame visą procesą, esame užtikrinti savo gaminių kokybe.

Mūsų pastatyti namai bus ilgaamžiai, patvarūs ir atsparūs lauko sąlygoms. Galime pagaminti ir pastatyti įvairiausio ploto medinius statinius: nuo mažų pavėsinių iki kelių aukštų gyvenamųjų namų.

Šiuo metu UAB "Kriautė" gali pasiūlyti tokių tipų medinius statinius:

Karkasiniai namai - puikiomis savybėmis pasižymintys gyvenamieji namai, statomi/gaminami naudojant medinį karkasą bei daugelį kitų iš medžio pagamintų elementų;

Lauko pavėsinės - ne tik kiemo puošmena, bet ir puiki vieta leisti laisvalaikiui;

Pirtys - būtinas atributas kiekvienai sodybai;

Sodo nameliai - patogūs įvairių dydžių sodo nameliai / vasarnamiai.

Karkasiniai namai

KARKASINIAI NAMAI 

Karkasiniai namai taip pat yra žinomi kaip skydiniai namai, moduliniai namai.

UAB "Kriautė" pagamintiems mediniams namams būdinga ypatinga atmosfera. Tai patogūs namai šiuolaikiniams žmonėms.

Sukurkite savo namą su įmonės UAB "Kriautė" specialistais, pasirinkite projektą ir sukurkite savo namą pagal asmeninius poreikius. Kiekvienas namas pagamintas mūsų bendrovėje priskiriamas prie individualių projektų, nes užsakovas turi galimybę keisti namo išplanavimą.

Statykitės šiltus, ekonomiškus, saugius namus. Moderni įranga, kuri pagaminta Švedijoje, kvalifikuotas personalas, sertifikuotų medžiagų naudojimas garantuoja produktų kokybę ir greitą gamybą.

Karkasiniai namai

Individualūs skydiniai - karkasiniai namai

UAB "Kriautė" gali:

Atlikti pilną karkasino namo projektavimą, gamybą, pristatymą numatytu laiku, pagaminti namo sienų medinius rėmus arba pilnai išbaigtus namo elementus, suteikti konsultaciją pasirenkant optimalų konstrukcijos sprendimą. Pristatyti namo elementus su įstatytais langais, prikaltomis dažytomis išorės dailylentėmis, įmontuotomis elektros instaliacinėmis dėžutėmis

UAB "Kriautė" karkasinio namo privalumai:

Produkcija yra gaminama iš kokybiškų sertifikuotų medžiagų;

Greitas statybos procesas - daugiausia darbų padaroma kontroliuojamoje aplinkoje;

Vykdant projektą "nuo pamatų iki raktų" po sutarties pasirašymo iki projekto užbaigimo reikia 3 - 4 mėnesių;

Namo montavimas iki stogo uždengimo užtrunka 3-5 darbo dienas. Tai garantuoja pirkėjui sausą namo surinkimą;

Namo elementai atvežami į vietą ir iš karto montuojami, todėl jums nereikia rūpintis medžiagų apsauga;

Namas suprojektuotas naudojant specializuotą programą, projekto eigoje žinome tikslų reikiamų medžiagų kiekį, todėl klientas nepermoka už medžiagas.

PAVĖSINĖS

Pavėsinė - labai svarbi eksterjero dalis. Jei tik kieme yra pakankamai vietos, jame turi stovėti ir pavėsinė. Tai puiki vieta praleisti laisvalaikį kieme, ką, mūsų pavėsinių dėka, galite patogiai daryti ne vien tik patogiomis oro sąlygomis. Gera pavėsinė Jus apsaugos tiek nuo saulės, tiek nuo lietaus, tiek ir nuo vėjo.

UAB "Kriautė" gamina įvairių tipų ir išmatavimų uždaras ir atviras pavėsines. Iš kokybiškos medienos pagamintos lauko pavėsinės bus ne tik puikus prieglobstis, bet taip pat ir pagyvins Jūsų kiemą.

pav

SODO NAMELIAI

Mediniai sodo nameliai (vasarnamiai) šiais laikais tampa vėl populiarūs. Tiesa, šiuo metu jie jau statomi nebe soduose kaip kadaise, o dažniausiai laisvalaikiui praleisti skirtuose sodybose ar sklypuose. Tokie nameliai paprastai neturi papildomos šilumos izoliacijos ir yra skirti laiko praleidimui ar gyvenimui juose šiltuoju metu laikotarpiu. Taip pat tokie nameliai idealiai tinkami turizmui - svečių apgyvendinimui.

Sodo namelius galima pagaminti iš įvairaus storio tašų, kas suteiks skirtingas savybes pastatui (garso, šilumos izoliacija ir kt.). Statybai naudojame tik kokybiškai atrinktą bei paruoštą medieną, kas labai svarbu statant tokio tipo namus. UAB "Kriautė" gali pagaminti įvairiausių išmatavimų bei išplanavimo namelius tiek pagal savo turimus projektus, tiek pagal Jūsų individualius pageidavimus.

sodo

PIRTYS

Pirtis - kiekvienos rimtos sodybos atributas, kur galima ne tik puikiai pailsėti, bet ir pagerinti sveikatą. Pirtys Lietuvoje visais laikais buvo labai populiarios, ir šis populiarumas vis dar neblėsta - gausu pirties mėgėjų, kurie vertina kokybiškai pastatytas bei įrengtas pirtis.

Didesnė pirtis, gali atstoti ir pavėsinės funkcijas, kur galima ramiai pasėdėti ir pasislėpti nuo lietaus ar saulės ar tiesiog puikiai praleisti laiką. Pirčių įvairovė šiais laikais labai didelė - dūminės, garinės, turkiškos, rusiškos, suomiškos saunos ir kt. Medinės pirtys dažniausiai įrengiamos kaip rusiškos pirtys arba suomiškos saunos, kurios mūsų krašte šiuo metu vienos populiariausių.

Statant pirtį, kaip ir visus medinius namus, svarbu, kad ji būtų teisingai suprojektuota ir nebūtų padaryta techninių klaidų, bei būtų naudojamos kokybiškos medžiagos. Geriausia pirties gamybą/statybą palikti profesionalams, kurie žino kaip pasiekti geriausią pirties kokybę ir užtikrinti ilgaamžiškumą.

UAB "Kriautė" gamina įvairių tipų ir išmatavimų medines pirtis. Pirtis gali būti pagaminta su didelėmis atviromis ir įstiklintomis lauko terasomis.

pirtis

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio