Spausdinti šį puslapį

Ateities šilumos siurblių technologija – NIBE S serijos išmanioji įrenginių serija

Ateities šilumos siurblių technologija – NIBE S serijos išmanioji įrenginių serija Ateities šilumos siurblių technologija – NIBE S serijos išmanioji įrenginių serija

Šiuolaikiniuose išmaniuose namuose kasdienių technologijų nebe pakanka. Įrenginiai, kurie anksčiau buvo nesuderinami tinkle, dabar yra išmanūs ir efektyvūs, sujungti į intelektualų tinklą. Susipažinkite su NIBE išmania ateitimi – S serijos ateities šilumos siurblių technologija!

Atsipalaiduokite ir ilsėkitės

Naujoji „NIBE“ šilumos siurblių S serija išsiskiria elegantiška Skandinaviško dizaino išvaizda su vieno paspaudimo aliuminio durelėmis, jutikliniu ekranu ir nauja sąsaja. Išmaniuose namuose bevielis internetas Wi-Fi yra jau standartas. Natūralu, kad tai galioja ir naujuose šilumos siurbliuose, kurių nebereikia į tinklą jungti kabelio pagalba. Jutiklinio ekrano valdymas leidžia braukti per atnaujintą sąsają. Naudodami integruotą belaidį ryšį prie savo įrenginio galite prisijungti bet kur ir bet kada. Šilumos siurblys taip pat palaiko valdymo balsu funkciją, kad dar labiau įsilietų į Jūsų išmanius namus.

Prijungta valdymo sistema užtikrina, kad viskas vyktų sklandžiai. Reguliuodami temperatūrą pagal savo dienotvarkę Jūs gaunate maksimalų komfortą ir minimalias energijos sąnaudas. Ir pigiau, ir ekologiškiau!

Ateities šilumos siurblių technologija

SuNIBE šilumos siurblių S serija išmaniu būti itin lengva

„NIBE“ bendradarbiauja su savo novatoriais ir kūrėjais. Komanda sunkiai dirba tobulindama technologijas, kad galutinis vartotojas gautų kuo daugiau privalumų:

  • Energijos sąnaudų visapusiškas valdymas su išmaniuoju telefonu ar planšete.
  • Integruotas bevielis ryšys išmaniems namams ir prisijungimui prie myUplink programėlės.
  • Išmani energijos taupymo technologija maksimaliam komfortui sukurti.

Ateities šilumos siurblių technologija

Programinė įranga pritaikyta ir vartotojams, ir montuotojams

Kartu su nauja šilumos siurblių S serija, „NIBE“ patobulino skaitmeninę platformą. Išmanioji platforma palengvina tiek montuotojų, tiek galutinių vartotojų gyvenimą ir padeda sumažinti išlaidas kuriant nepriekaištingą vidaus klimatą. Tai natūrali išmanių namų dalis, suteikianti vartotojams daugiau galimybių taupant energiją ir kuriant ekologiškesnį bei sveikesnį pasaulį.

Dvi atskiros programėlės – viena vartotojams, kita montuotojams – užtikrina sklandžią sąveiką tarp galutinio vartotojo ir montuotojo. Niekada nebuvo taip paprasta įdiegti ir paleisti šilumos siurblį.

„Nuolat tobulėjant technologijoms tiksliai nežinome, ką norėsime prijungti prie savo šilumos siurblio po 10 metų. Bet kad ir kas tai būtų, „NIBE“ šilumos siurbliai yra kuriami taip, kad įrenginys turėtų visas galimybes. Vienas didžiausių šių dienų pasiekimų yra patobulintas ryšio tarp vartotojo ir montuotojo efektyvumas. Montuotojams taip pat tampa lengviau, greičiau ir patikimiau pašalinti trikdžius nuotoliniu būdu. Dabar nesunku diagnozuoti sutrikimus nebūnant šalia šilumos siurblių. Šiuolaikinių šilumos siurblių sujungiamumas tampa vis lengvesnis. Ateityje bus galima derinti esamus ir naujus energijos šaltinius, kuriant skirtingus sistemų sprendimus.“– „NIBE“.

Ateities šilumos siurblių technologija

Ryšio patogumas

Sutelkdami dėmesį į sistemą, kaip visumą, per sujungiamumo galimybę, „NIBE“ siekia maksimaliai pateisinti kiekvieno produkto, kuris turi „NIBE“ vardą, rezultatus. Tokiu būdu, „NIBE“ siūlo platų išmanių ir labai efektyvių produktų asortimentą vėsinimui, šildymui, vėdinimui ir karšto vandens ruošimui Jūsų namams. Pasinaudodami gamtos galia, galite sukurti tobulą patalpų mikroklimatą ir mėgautis savo namų patogumais su minimaliu poveikiu aplinkai.

Siekdami išlaikyti pirmaujančias pozicijas šilumos siurblių technologijų srityje, „NIBE“ nuolat kuria išmanius sprendimus, kuriuos galima sujungti, nustatyti vartotojo poreikius ir sukurti visas galimybes tinkamoje vietoje, tinkamu laiku. Ir viskuo, ką darome, įrodome, kad mūsų ateitis yra mūsų prigimtyje ir gamtoje.

„NIBE“ – IT’S IN OUR NATURE“

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio