Spausdinti šį puslapį

Kaminai – kaip išsirinkti laiko bei specialistų patikrintus aukštos klasės produktus

Kaminai – kaip išsirinkti laiko bei specialistų patikrintus aukštos klasės produktus Kaminai – kaip išsirinkti laiko bei specialistų patikrintus aukštos klasės produktus

Visi kaminai, UAB

www.kaminai.com

statysiu.lt

Kaminas – statinys dūmams ar garams išeiti iš krosnių, židinių, ugniaviečių, viryklių bei panašių įtaisų bei užtikrinantis trauką (nuolatinį savaiminį oro patekimą į pakurą).

Šiandien dienai statant A, A+, A++ klasės namus, neretai architektai bei statybininkai teigia, kad kaminas yra nereikalingas. Tokia nuomonė vyrauja, nes architektams reikia kaminą įtraukti į esamų konstrukcijų projektą, jis gali kelti problemas stogo hermetinimui bei sandarumui, o tai jau tampa papildomu galvos skausmu. Statybininkai taip teigia, nes jų tikslas yra pastatyti pastatą kuo įmanoma pigiau, o papildomi kaštai, susiję su sertifikatais ar garantijomis ženkliai sumažina jų pelną.

Tačiau, koks lietuvis per Kalėdas nenori pasėdėti prie židinio ugnelės. Kas nuramins labiau nei rusenanti liepsna po sunkios darbo dienos, kas sušildys vėsų, darganotą vakarą, jei ne įrengtas židinys. Deja, kai perkame būstą, namą ar kotedžą nesusimąstome šilumą, jaukumą ir gryną orą. Šiandieną, kai renkamės būstą mes ieškome kainos, nekreipdami dėmesio į tai, kas ją sudaro. Bendrovės „Visi kaminai“ kaminų ekspertams neretai tenka spręsti problemas jau įsigijusiems naujus būstus – kaip įsirengti kaminą ir efektyvią vėdinimo sistemą.

Į „Visi kaminai“ neretai kreipiasi naujakuriai kurie įsigijo būstus prieš metus, du ir anksčiau. Kamino įrengimo statybos metu kaštai sudarytų iki 600 eurų, o jau statant vėliau, kyla nemažai problemų: priešgaisrinė sauga, kamino montavimas sienose, perdangose ir stoge, stogo sandarumo ir kiti klausimai. 

„Visi kaminai“ padeda žmonėms išspręsti visus kamino montavimo klausimus ir įgyvendinti savo protėvių įdiegtą jausmą, kurį sukelia namų židinio liepsna.

Kaminai

„Visi kaminai“ gali pasiūlyti išsirinkti kaminų sistemą iš šių dūmtraukių grupių:

„MK KOLEKT“ (keramikiniai kaminai) – šiuolaikinė trijų sluoksnių kamino sistema visiems degalų tipams. Kamino sistema gali būti pastatyta tiek viduje, tiek išorėje. Sistemos keramikiniai elementai pagaminti Vokietijoje. Šiems kaminams suteikiama 30 metų gamintojo garantija.

„MK KOLEKT Kondi“ (plastikiniai kaminai) – kondensaciniai kaminai. Ši pristatomo kamino sistema nėra naudojama su kietuoju kuru. Plastikiniai elementai yra gaminami Šveicarijoje, kompanijos „Almeva“, Šveicarijoje. Gaminiams suteikiama 10 metų garantija.

„MK KOLEKT Inox“ (nerūdijančio plieno kaminai bei įdėklai) – nerūdijančio plieno kaminai visiems degalų tipams, kamino įdėklai iš nerūdijančio plieno. Nerūdijančio plieno elementai gaminami Lietuvoje. Gaminiams suteikiama 10 metų gamintojo garantija.

Jei kaminas įrengtas neprofesionaliai, namo šeimininkai praranda daug nuostabių gyvenimo akimirkų, prarandamas jaukumas, atsiranda daug daugiau rūpesčių dėl kūrenimo.

Todėl daug metų „Visi kaminai“ kartu dirbantis kolektyvas yra darnus bei patikimas partneris Jums. Savo klientą įmonės meistrai susitinka ir po kelių mėnesių, ir po kelių metų, tiek atlikdami priežiūros darbus, tiek įgyvendindami naujus užsakymus. Su savo klientais bendrovė bendradarbiauja ne vienerius metus, o tai yra kuo puikiausias įrodymas, kad „Visi kaminai“ yra savo srities profesionalai. Jjuk klientas sugrįžta tik tada, kai Jam patinka atlikto darbo kokybė bei pats produktas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio