Spausdinti šį puslapį

Kojų valymo grotelės TOPWELL – aukso medaliu ir klientų įvertintas gaminys

Kojų valymo grotelės TOPWELL – aukso medaliu ir klientų įvertintas gaminys Kojų valymo grotelės TOPWELL – aukso medaliu ir klientų įvertintas gaminys

Rimotex, UAB

www.rimotex.lt

Kojų valymo grotelės reikalingos prie kiekvienų durų – teigia šį produktą gaminantys alytiškiai UAB „Rimotex“.

Alytiškių gaminamos įėjimo grotelės ir kilimėliai yra sukurti kaip patraukli ir lengvai prižiūrima kojų valymo sistema visose intensyvaus judėjimo vietose. Įėjimo grotelės ir kilimėliai surenka stambų purvą, smėlį ir dulkes dar prieš įeinant į pastatą. Mažiau nešamas purvas į pastato vidų reiškia mažesnes valymo išlaidas, tai sumažina paslydimų tikimybę, negadina grindinės dangos ir pagerina bendrą įvaizdį. Lauke prie įėjimo klientai renkasi gerai valančias ir purvą surenkančias kojų valymo groteles su šepetėlių kombinacijomis, vidaus patalpose tarnauja grotelės su tekstilės intarpais arba tekstiliniais, drėgmę sugeriančiais, dulkes sulaikančiais kilimais.

Kojų valymo grotelės TOPWELL

Dzūkų gaminamos žemo profilio kojų valymo grotelės „Topwell mini“ buvo apdovanotos parodos „Rinkis prekę lietuvišką 2017“ aukso medaliu, o 2018 m. grotelės „Topwell“ įvertintos diplomu. Įmonė bendradarbiaudama  su architektais, statybos kompanijomis, įgyvendina įvairaus sudėtingumo projektus. Grotelės gaminamos individualiai kiekvienam objektui ir montuojamos į aliuminio profilį arba tiesiai į grindis.

Išskirtinis alytiškių aptarnaujamas objektas Lietuvoje – „Park Town“ verslo centras Vilniuje, kur pagamintos medžio lapo formos grotelės. Dzūkai groteles gamino ir atsinaujinusiam „Radisson“ viešbučiui Vilniuje, taip pat sostinėje įkurtame modernaus meno centre ir kitiems verslo, prekybos centrams, privatiems namams, objektams.  

Kojų valymo grotelės TOPWELL



„Be Lietuvos, kur dirbame daugiausia, groteles esame gaminę ir užsakovams Austrijoje, Latvijoje“, – sako A. Kinderienė, užsimenanti ir apie gamybą įvairioms kitoms Europos sąjungos šalims.

Parengta pagal alytausgidas.lt. „Pagaminta Alytuje“: aukso medaliu, diplomu ir klientų įvertintos grotelės.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio