Spausdinti šį puslapį

Inovatyvūs Samsung oro kondicionieriai su Wind-Free bevėja technologija

Inovatyvūs Samsung oro kondicionieriai su Wind-Free bevėja technologija Inovatyvūs Samsung oro kondicionieriai su Wind-Free bevėja technologija

KORBAS, UAB

www.kkorbas.lt

„Korbas“ pristato inovatyvius „Samsung“ oro kondicionierius su „Wind-Free™“ technologija, vėsinančius patalpas be juntamo oro srauto. Šie įrenginiai nesukelia vėjo, kuris didina peršalimų tikimybę. „Samsung Wind-Free™“ klimato sistema orą po kambarį švelniai ir tolygiai paskleidžia per 21 000 mikroskylučių. Taip be šalto oro gūsių palaikoma maloni vėsa.

Inovatyvūs Samsung oro kondicionieriai su Wind-Free bevėja technologija

„Samsung“ oro kondicionierių  su„Wind-Free™“ technologija privalumai

Atsisveikinkite su šalto vėjo gūsiais. „Wind-Free™“ technologija dirba taip gerai, kad jos, ko gero, net nepastebėsite. Vos pasiekus norimą temperatūra, sistema vienodai paskleidžia šviežią orą, todėl nesusidaro nemalonus šalto oro gūsis.

Mėgaukitės vėsa nekeisdami nuostatų. „Samsung Wind-Free™“ klimato sistema turi 2 pakopų vėsinimo režimą, kuris keičiasi automatiškai. Norima temperatūra greitai pasiekiama greitojo vėsinimo režimu ir palaikoma bevėjo vėsinimo režimu.

Mėgaukitės ramiu miegu naktį. „Wind-Free™“ sistemos naujasis ramaus miego režimas sukuria idealų klimatą jūsų miegamajame, tad galite saldžiai miegoti žinodami, kad naktį nesušalsite ir nepabusite sužvarbę.

Inovatyvūs Samsung oro kondicionieriai su Wind-Free bevėja technologija

Jokių dulkių ir pajuodavimų ant lubų ir ant sienų. „Samsung Wind-Free™“ oro kondicionieriai turi oro jonizatorius, šalinančius iš paduodamo oro dulkes, alergenus, bakterijas ir pelėsių sukelėjus.

Išmanus valdymas telefonu per atstumą. Su WiFi valdymu galėsite kontroliuoti nustatytus parametrus net tuomet, kai jūsų nėra namuose.

Aukšta energetinė klasė šildymui- A, vėsinimui - A++. Mažiau kenkiama gamtai, nes optimizuojamas energijos naudojimo efektyvumas.

Estetiška išvaizda. Visi „Samsung Wind-Free™“ įrenginiai puikiai pritaikomi prie kiekvieno namo ar buto architektūros bei dizaino.

Paprasta įrenginio priežiūra. Nesudėtingas priėjimas prie filtrų – juos lengva pakeisti. Su laikmačiu, oro sausinimo ir automatinio išsivalymo funkcija.

Inovatyvūs Samsung oro kondicionieriai su Wind-Free bevėja technologija

„Korbas“ savo klientams teikia kondicionierių, šilumos siurblių, vėdinimo sistemų montavimo paslaugas. Taip pat visiems įrenginiams atliekamas garantinis ir pogarantinis aptarnavimas. Įmonės meistrai Jums pasiūlys ir sumontuos „Samsung Wind-Free™“ oro kondicionierių labiausiai atitinkantį  Jūsų vėsos poreikius bei namo ar buto technines savybes.

„Korbo“ tikslas – užtikrinti oro vėdinimo – kondicionavimo sistemų visapusišką funkcionalumą ir efektyvų darbą tiek garantiniu, tiek ir pogarantiniu laikotarpiu.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio