Spausdinti šį puslapį

Plieninės durys URAN – tvirtos ir šiltos lengvo tipo durys

Plieninės durys URAN – tvirtos ir šiltos lengvo tipo durys Plieninės durys URAN – tvirtos ir šiltos lengvo tipo durys

HIPERIONAS, UAB

www.hiperionas.lt

Puikių techninių savybių UAB „HIPERIONAS“ parduodamos lengvo tipo plieninės durys „URAN“ – puikus pasirinkimas ligoninėms arba spec. laboratorijoms. Estetinė išvaizda suderinta su patvarumu ir praktiškumu, cinkuotas ir milteliniu būdu padengtas durų paviršius nebijo drėgmės ir yra atsparus dezinfekcinėms valymo medžiagoms. Durys pasižymi itin gera garso ir šilumos izoliacija, nes vietoje įprastinio kartoninio korio užpildo naudojamas putų polistireno užpildas.

Plieninės durys URAN

Galite rinktis baltai arba rudai dažytas, Antracito arba cinko spalvos duris.

Plieninės durys URAN

 

Standartinė plieninių durų komplektacija:

  • Metalinė kampinė stakta (nereikia apvadų), pagaminta iš 1,5 mm storio cinkuoto ir dažyto metalo lakšto.
  • 40 mm storio durų varčia su užlaida, pagaminta iš 0,55 mm storio cinkuoto ir dažyto metalo lakšto. Varčia užpildyta putų polistirenu, kuris varčiai suteikia stabilumą ir užtikrina garso izoliaciją.
  • Į durų staktą įmontuota sandarinimo tarpinė.
  • Reguliuojami chromuoti vyriai – 3 vnt.
  • Į durų varčią įmontuotas spynos korpusas.
  • Durų šilumos pralaidumo varža K–1,7W/m2K.
  • Durų garso izoliacija RW–27dB.

    Plieninės durys URAN

Standartiniai sandėliuojamų durų matmenys (plotis x aukštis x storis):

780/760 x 2050/1850 x 41 mm.

880/860 x 2050/1850 x 41 mm.

980/960 x 2050/1850 x 41 mm.

Plieninės durys URAN

Durys gali būti sutrumpintos iki 1850 mm aukščio.

Plieninės durys URAN

UAB „HIPERIONAS“ yra veržli, sėkmingai dirbanti kompanija, įsitvirtinusi šarvuotų durų, lauko ir vidaus durų, plastikinių langų, telefonspynių ir kt. gamintojų rinkoje. Įmonė siūlo įsigyti specialios paskirties, įvairios išvaizdos bei komplektavimo duris ar langus, tinkančius ne tik namų ūkiui, bet ir ligoninėms, įvairioms laboratorijoms, ofisams, katilinėms, gamybinėms patalpoms bei visuomeniniams ir prekybos centrams.

Šarvuotos, apsauginės durys yra sukurtos panaudojus žinias apie visus galimus įsilaužimo būdus ir metodus yra gaminamos pagal individualius užsakymus. Geriausią saugumą užtikrina šarvuotos durys, kuriose yra apsauga nuo įsilaužimo, durys stiprios, standžios, tvirtos. „HIPERIONAS“ gaminamos šarvuotos durys laikui bėgant nesideformuoja ir neišsikraipo, todėl yra ypatingai sandarios, atsparios temperatūros pokyčiams, gerai izoliuoja garsą ir šilumą, puikiai apsaugo nuo vagių bei tyliai darinėjasi.

„HIPERIONAS“ siūlo itin platų vidaus, kambario, vidinių durų pasirinkimą – kiekvienas išsirinks sau tinkamas vidaus duris pagal durų modelį bei spalvą. Vidaus durys yra labai svarbi estetinė namų dizaino dalis, kuri ne tik atskiria patalpas, izoliuoja garsus, bet ir suteikia namams išskirtinį akcentą.

Įmonė prekiauja plastikiniais langais iš įvairių vokiškų profilių. Bendrovės gaminami plastikiniai langai - aukščiausios kokybės produkcija, padedanti taupyti energiją ir gyventi šilčiau. UAB „HIPERIONAS“ plastikiniai langai pasižymi išskirtine kokybe, gaminiai yra tvirti ir ilgaamžiai, gali būti įvairių formų, spalvų bei faktūrų.

„HIPERIONAS“ siūlo ir balkonų stiklinimo paslaugas. Balkonų stiklinimas – patogus būdas ne tik apšildyti savo būstą, bet ir apsisaugoti nuo aplinkos taršos. Teisingai pasirinktas balkono stiklinimas ir jo konstrukcija Jums atrasti dar neišnaudotą būsto erdvę bei apsaugos nuo triukšmo, sklindančio iš gatvės, kritulių ir vėjo. Kambario, kurio viena iš sienų yra balkono stiklinimas, temperatūra šaltu metų laiku yra aukštesnė, o triukšmas sumažėja net penktadaliu. Įmonė siūlo kelis balkonų stiklinimo būdus: stiklinimas aliuminio arba plastiko stumdomomis - slankiojančiomis sistemomis.

Kompanijoje dirbančių kvalifikuotų specialistų dėka gamybos bei pardavimo apimtys nuolat auga ir tobulėja.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio