Spausdinti šį puslapį

Elektros instaliacijos rėmeliai BERKER R.8 – geriausi iš geriausių

Elektros instaliacijos rėmeliai BERKER R.8 – geriausi iš geriausių Elektros instaliacijos rėmeliai BERKER R.8 – geriausi iš geriausių

Naujiesiems „HAGER“ elektros instaliacijos rėmeliams „BERKER R.8“, suteiktas 2019 m. Vokietijos dizaino apdovanojimas „GOLD AWARD WINNER“. „BERKER R.8“ dizainas pripažintas geriausias iš geriausių.

Naujų „BERKER R.8“ elektros instaliacijos rėmelių dizainas gavo auksinį apdovanojimą už puikų gaminio dizainą Vokietijos dizaino apdovanojimų kategorijoje „Statyba ir elementai“. „BERKER R.8“ serija su itin plonu paviršiumi užkariavo žiuri narių širdis ir laimėjo aukso apdovanojimą „German Design Gold Award“.

Elektros instaliacijos rėmeliai BERKER R.8

Instaliaciniai elementai „BERKER R.8“ yra tobulai proporcingi geometrinėms formoms su aukštos kokybės paviršiais. Jie išsiskiria itin plokščia konstrukcija – rėmelio storis yra tik 3 mm. Elementai tarpusavyje sujungiami taip tiksliai, kad vos matyti rėmelio briauna.

Naudojant originalias medžiagas, tokias kaip stiklas, aliuminis ir nerūdijantis plienas, sukuriamas autentiškas lytėjimas, o švelnus ir tylus jungiklių veikimo garsas byloja apie aukščiausią gaminio kokybę. „R.8“ yra geriausias pasirinkimas, norint pabrėžti minimalistinį ir modernų interjero dizainą.

„German Design Award“ apdovanojimas yra aukščiausio lygio Vokietijos dizaino tarybos tarptautinis prizas. Jo ambicijos – atrasti, pristatyti ir apdovanoti unikalias dizaino kryptis. Tai yra vienas iš labiausiai vertinamų dizaino konkursų pasaulyje, kuris aukštai vertinamas šios srities profesionalų ir už Vokietijos ribų.

„Gold Award“ nugalėtojas – kiekvienoje kategorijoje žiuri išrenka tik vieną auksinio apdovanojimo laimėtoją, jis įteikiamas už išskirtinius pasiekimus tarptautiniame dizaine ir tik geriausiems iš geriausių.

 

Elektros instaliacijos rėmeliai BERKER R.8

Vokietijos dizaino taryba pareiškė, kad „...nauji „BERKER R.8“ rėmeliai puikiai papildo „R“ serijos šeimos grupę, stebina nauja klasikine dizaino koncepcija ir harmoningai susilieja su įvairia architektūros aplinka“.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio