Spausdinti šį puslapį

Oro kondicionierius Mitsubishi Electric MSZ-HR – maloniai vėsai namuose

Oro kondicionierius Mitsubishi Electric MSZ-HR – maloniai vėsai namuose Oro kondicionierius Mitsubishi Electric MSZ-HR – maloniai vėsai namuose

EKO2ŠILUMA, UAB

www.eko2siluma.lt

Pastaraisiais metais Lietuvoje vasaros tampa vis karštesnės ir aukštesnė negu 30 laipsnių temperatūra tampa labiau taisykle, o ne išimtimi. Artėjant šiltajam sezonui, oficialus „Mitsubishi Electric atstovas Lietuvoje „EKO2ŠILUMA“ siūlo naujos kartos sieninį oro kondicionierių „Mitsubishi Electric MSZ- HR COOL“. Šio įrenginio dėka nebereikės kęsti nemalonaus karščio namuose, ko pasekoje pagerės miego kokybė ir bendra savijauta. Pasinaudokite galimybe sukurti patogią, komfortišką aplinką su mažiausiomis išlaidomis.

Oro kondicionierius – šilumos siurblys oras-oras Mitsubishi Electric MSZ-H

Efektyvus vėsinimas

„Mitsubishi Electric MSZ-HR COOL“ kondicionieriaus efektyvus oro paskirstymas greitai pasieks norimą temperatūrą visoje erdvėje.

Oro kondicionierius – šilumos siurblys oras-oras Mitsubishi Electric MSZ-H

WI-FI valdymas

WI-FI valdymo sąsaja per „Mitsubishi Electric MELCloud“ programėlę leidžia pilnai kontroliuoti šilumos siurblio darbą ir nesvarbu, kur bebūtumėte – ar gulėtumėte ant sofos, ar keliautumėte toli nuo namų.

Oro kondicionierius – šilumos siurblys oras-oras Mitsubishi Electric MSZ-H

 

Šildymo funkcija

Be efektyvaus vėsinimo, „HR COOL“ įrenginys nebūnant ilgą laiką namuose gali palaikyti minimalią temperatūrą, taip patalpoms neleidžiama įšalti.

Jūsų komfortui užtikrinti „Mitsubishi Electric“ sukūrė šiuolaikinio dizaino, kompaktišką kondicionierių, kurį galima lengvai sumontuoti mažose patalpose, virš durų ar lango. Šie kompaktiški, universalūs ir lengvai montuojami įrenginiai yra vieni iš perkamiausių produktų.

Oro kondicionierius – šilumos siurblys oras-oras Mitsubishi Electric MSZ-H

Apsauginės grotelės

Kaip papildomą priedą, galite pasirinkti medines apsaugines groteles, kuriomis paslėpsite oro kondicionieriaus „MSZ-HR-VF“ išorinį įrenginį. Grotelės gali būti priderintos prie jūsų namo fasado, nudažant jas norima spalva. Taip jos atliks ne tik apsauginę, bet ir estetinę funkciją.

UAB „EKO2ŠILUMA“ kvalifikuoti darbuotojai, atsižvelgdami į Jūsų šeimos poreikius, padės išsirinkti optimaliausią įrangą, kad galėtumėte gyventi tikrai komfortiškai su minimaliomis sąnaudomis. 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio