Spausdinti šį puslapį

Granito ir marmuro stalviršiai – išskirtinis virtuvės, vonios interjero akcentas

Granito ir marmuro stalviršiai – išskirtinis virtuvės, vonios interjero akcentas Granito ir marmuro stalviršiai – išskirtinis virtuvės, vonios interjero akcentas

AKMENSTATA, UAB

Rinkoje siūlomas platus stalviršių asortimentas, tačiau vis dažniau pasirenkami natūralūs akmeniniai stalviršiai. UAB „Akmenstata“ klientams siūlo natūralaus akmens – granito ir marmuro – stalviršius, kurie lengvai taps jūsų virtuvės, vonios interjero akcentu.

Granito ir marmuro stalviršiai – išskirtinis virtuvės, vonios interjero akcentas

Granito ir marmuro stalviršiai – ilgaamžis pirkinys, tokie stalviršiai pasižymi išskirtiniu, individualiu dizainu. Kokybiškas stalviršis ne tik funkcionalus, praktiškas, jis kuria vertę ir kokybę.

Granito stalviršiai – išskirtiniai ir ilgaamžiai

Granitas yra sudarytas iš skirtingų mineralų, kurie kiekvienai plokštei suteikia unikalų ir patrauklų raštą. Granito sudėtyje esantis žėrutis suteiks rudos arba juodos spalvos, o kvarcas – rožinių, baltų arba juodų atspalvių.

Kiekvieno akmens struktūra bei raštai yra unikalūs. Granito stalviršiai dėl patvarumo, išskirtinumo bei raštų gausos – puikus sprendimas virtuvei ar vonios kambariui. Natūralus akmuo kambariui suteiks elegancijos, prabangos pojūtį.

Granitas – viena iš gražiausių ir unikaliausių, kieta ir ilgaamžė medžiaga. Granitas atsparus įbrėžimams ir karščiui, akmens paviršiaus porėtumas mažas. Šviesios spalvos granitą rekomenduojama dažniau impregnuoti. Taip pat – rūpintis, kad ant stalviršio briaunos neužkristų sunkus daiktas.

Granitas, kaip medžiaga stalviršiams, nėra pati pigiausia, tačiau ji praktiška, ilgaamžė ir išskirtinė. Žinoma, tokie stalviršiai reikalauja tam tikros nesudėtingos priežiūros, tačiau gali tarnauti ilgus dešimtmečius.

UAB „Akmenstata“ rasite įvairių spalvų bei raštų, konkrečiam interjerui tinkančių plokščių. Renkantis granito plokštę, iš kurios bus gaminamas stalviršis, rekomenduojama kiekvieną plokštę apžiūrėti dienos šviesoje. To paties akmens raštai gali skirtis. 

Granito ir marmuro stalviršiai – išskirtinis virtuvės, vonios interjero akcentas

Marmuro stalviršiai – stalviršiai kiekvienam interjerui

Marmuro stalviršiai, kaip ir granito, atrodys elegantiškai ir papuoš Jūsų virtuvę. Yra daugybė marmuro spalvų ir atspalvių, todėl kiekvienas klientas, kurdamas virtuvės dizainą, ras sau tinkamą sprendimą. Marmuro stalviršio privalumas – grožis ir ilgaamžiškumas. Tinkamai prižiūrint, marmuro stalviršis tarnaus ilgus metus.

Marmuro stalviršiai atsparūs karščiui, tačiau  marmuras yra lepesnis akmuo nei granitas, todėl reikalauja daugiau priežiūros. Marmuro stalviršį reikia bent kartą per metus impregnuoti, tinkamai valyti. Įsisenėjusį paviršių galima be didelių sunkumų nupoliruoti – jis atrodys kaip naujas.

Granito ir marmuro stalviršiai – išskirtinis virtuvės, vonios interjero akcentas

UAB „Akmenstata“ prekiauja natūralaus ir dirbtinio akmens virtuviniais ar vonios kambario stalviršiais, kitais gaminiais. Įmonės asortimente – nuolatos pildomas gaminių asortimentas. Patyrę UAB „Akmenstata“ įmonės darbuotojai patars ir padės jums išsirinkti, dizainerė parengs brėžinius, vizualizacijas. Profesionalūs meistrai atvyks matuoti, pagamins ir sumontuos pasirinktą gaminį.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio