Spausdinti šį puslapį

Roletai ir žaliuzės iš AVELANŽA – aukštos kokybės standartas

Roletai ir žaliuzės iš AVELANŽA – aukštos kokybės standartas Roletai ir žaliuzės iš AVELANŽA – aukštos kokybės standartas

AVELANŽA, UAB

Namų jaukumą kuriame įvairiausiomis priemonėmis – planuojame patalpų paskirtį ir išdėstymą, spalvas, pritaikome apšvietimą bei baldus. Mūsų namų langai – svarbus, pastebimas ir būtinas elementas namie – per langą patenka šviesa, saulė šildo patalpas, patenka gaivus oras, tačiau vargina nepageidaujami žvilgsniai, saulė perkaitina patalpas, žiemą netenkame šilumos, priskrenda įvairių vabzdžių, yra galimybė įsilaužti...

Roletai ir žaliuzės

UAB „Avelanža“ nuo pat įkūrimo pradžios (1998 m.) gamina ir montuoja žaliuzes. Klientui įmonė gali pasiūlyti aukščiausios kokybės žaliuzes ir kvalifikuotų darbuotojų pagalbą. Bendrovė teikia žaliuzių ir uždangų nuo saulės gamybos ir montavimo, žaliuzių ir uždangų nuo saulės remonto, garantinio ir pogarantinio aptarnavimo, pastatomų širmų gamybos, stiklo durų gamybos spintoms ar pertvaroms naudojant naujas 3D technologijas, paslaugas.

UAB „Avelanža“ žino sprendimus – įmonės darbuotojų ilgametė patirtis gaminant ir įrengiant pačias įvairiausias langų uždengimo, saulės kontrolės ir dekoravimo sistemas, glaudus bendradarbiavimas su daugybe užsienio kompanijų, nuolatinis domėjimasis inovacijomis leis parinkti tokius langų uždengimo būdus, kurie Jūsų langus pavers universaliais, daugiafunkciniais Jūsų namų elementais.

UAB „Avelanža“ siūlo vieną didžiausių spalvų bei audinių pasirinkimą visoje Aukštaitijoje. Įmonėje rasite virš 1000 skirtingų audinių roletams, taip pat vertikalių žaliuzių kolekcijas, horizontalių ir bambukinių žaliuzių audinius, kurių nerasite niekur kitur. Įmonė dirba su didžiausiais ir kokybiškiausias žaliavas importuojančiais tiekėjais Lietuvoje, todėl „Avelanža“ salone visada rasite tai, ko Jums reikia.

Roletai ir žaliuzės

Jei Jūs nežinote, kokios žaliuzės Jums tinkamiausios – ateikite, „Avelanža“ specialistai patars bei padės išsirinkti. Įmonė savo veikloje teikia pirmenybę kokybiškoms paslaugoms už prieinamą kainą. Įmonės tikslas – ne parduoti brangiausią prekę, o rasti tinkamą sprendimą Jūsų namams.

UAB „Avelanža“ įmonėje dirba itin kvalifikuoti darbuotojai, kurie Jūsų užsakymą pagamins per trumpiausią įmanomą laiką.

„Avelanža“ dirba Jums, tad kiekvienas klientas yra svarbiausias, nesvarbu, ar užsakėte vieną gaminį ar žaliuzes visam namui – jos bus pagamintos per minimalų terminą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio