Spausdinti šį puslapį

Lauko terasa – kaip išsirinkti ir kokybiškai įrengti?

 Lauko terasa – kaip išsirinkti ir kokybiškai įrengti? Lauko terasa – kaip išsirinkti ir kokybiškai įrengti?

JRV BROTHERS, UAB

www.jrv.lt

www.rterasos.lt

Kai orai šilti, laiką leisti lauke dar smagiau. Jei gyvenate nuosavame būste, įsirenkite terasą. Išeiti į lauką ir savo sode išsikepti šašlykų, pasikviesti draugų ir linksmai leisti laiką – tai malonumai, be kurių sunku įsivaizduoti laisvalaikį vasarą. UAB „JRV Brothers“, atsižvelgdama į klientų poreikius, visapusiškai įrengia lauko terasas.

Lauko terasa – paprasta, ar nuo lietaus apsaugota?

Nusprendus įsirengti terasą, pasak terasų įrengimo paslaugas teikiančios įmonės „JRV Brothers“, reikia išsiaiškinti, kokia bus jos paskirtis.

Atsižvelgdami į tai, galite įsirengti paprastą, nuo besikeičiančių oro sąlygų neapsaugotą lauko terasą – ja negalėsite naudotis lyjant lietui. Jei terasoje norėsite būti ir per lietų, įsirenkite nuo lietaus apsaugotą terasą. Žinant, kokiu tikslu įsirengiama terasa, lengviau parinkti ir medžiagas, iš kurios ji bus gaminama.

JRV Brothers

Lauko terasos – medinės ir kompozitinės?

Lauko terasos gali būti medinės arba kompozitinės. Įprasta rinktis medines terasas, mat tokios terasos dera daugumoje eksterjerų. Visgi tačiau nevalia pamiršti, kad tokios terasos reikalauja daugiau priežiūros. Be to, bėgant laikui, tokios terasos yra linkusios pakeisti spalvą. Tiems, kurie renkasi medinę terasą, verta atkreipti dėmesį ne tik į tai, kokios rūšies mediena terasai yra pasirenkama, bet ir į tai, kokia tvirtinimo sistema terasai yra naudojama. Nuo jos pasirinkimo taip pat priklauso, kiek ilgai galėsite džiaugtis įsigytu produktu.

 Lauko terasa – kaip išsirinkti ir kokybiškai įrengti?

Jei norima palengvinti terasos priežiūrą, bet nenorima atsisakyti medienos naudojimo jos konstrukcijose, „JRV Brothers“ siūlo rinktis medžio-plastiko kompozitą, kuris sudarytas iš 50 %  medžio dulkių bei 50 % PVC granulių. Turint tokią terasą, nebereikės periodiškai impregnuoti bei dažyti terasos lentų. Medžio-plastiko kompozito lentos atsparios drėgmei, šalčiui bei saulės poveikiui, jos nepleišėja, neskyla, nėra rakščių, šakų.  

 Lauko terasa – kaip išsirinkti ir kokybiškai įrengti?

Lauko terasos – ne tik puiki vieta neišeinant toli iš namų praleisti laisvalaikį. Svarbu atsakingai pasirinkti jos pobūdį. Tinkamai pasirinkus ir pasirūpinus kokybišku įrengimu, kiekviena terasa teiks džiaugsmo ir pirkėjui, ir gamintojui.

JRV Brothers

„JRV Brothers“ teikia konsultacijas terasų pasirinkimo, įrengimo klausimais. Įmonė ir paruošia terasos pagrindą (sraigtinių polių įrengimas, karkaso paruošimas ir t.t.), ir uždengia stogą bei atlieka terasos stiklinimo darbus.

JRV Brothers

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio