Spausdinti šį puslapį

Lauko durys EUROFORTAS - tvirtos, patikimos ir patogios

Lauko durys  EUROFORTAS - tvirtos, patikimos ir patogios Lauko durys EUROFORTAS - tvirtos, patikimos ir patogios

EUROFORTAS, UAB

Įmonė UAB „Eurofortas“ parduoda ir montuoja plienines, priešgaisrines, apsaugines, laiptinių, aliuminio, medines, kompozicines, lauko ir vidaus duris. Renkantis lauko duris, labai svarbu, kad namo durys būtų ne tik gražios, bet ir saugios, tvirtos, patikimos ir patogios.

Lauko durų paskirtis užtikrinti Jūsų namų saugumą, šilumą, jaukumą bei komfortą. Lauko durys - nėra vienadienė investicija, todėl renkantis jas, taupyti neverta. UAB „Eurofortas“  siūlo  įvairaus tipo, įvairių spalvų bei išmatavimų plienines, kompozicines, aliuminines, plastikines ar medines duris.

Visos UAB „Eurofortas“ tiekiamos lauko durys yra gaminamos pagal užsakovo matmenis, spalvą, varstymo kryptį bei norimą dizainą. Prie visų durų įmonė gali sukomplektuoti įvairias, patikimas ir saugias spynas. Visos lauko durys gali būti tiek vienvėrės, tiek dvivėrės, tiek su nevarstomomis šoninėmis dalimis arba viršlangiais.

kompozicinesKompozicinės (stiklo pluošto) lauko įėjimo durys

Paskutinių metų NAUJIENA - kompozicinės lauko įėjimo durys, pagamintos iš specialaus kompozito, kuris turi ne tik idealius šiluminius parametrus, bet ir gražų dizainą bei ypatingą tvirtumą. Šios durys Lietuvoje dar yra naujiena, tačiau Anglijoje bei kitose šalyse jau užsirekomendavusios ir įsitvirtinusios rinkoje kaip durys, idealiausiai tinkančios namo įėjimo durims.

Išorinis durų varčios sluoksnis pagamintas iš ypač tvirtos stiklo pluošto kompozicinės medžiagos GRP (Glass Reinforced Polyester). Varčios rėmas yra pagamintas iš specialaus, didelio stiprio bei tankio kompozicinio polimero (įvairių plastikų, mineralinių užpildų bei cemento mišinys). Varčios vidus užpildytas didelio tankio (0,045m3 ) poliuretano putomis, visiškai neturinčiomis freono ir nesugeriančiomis drėgmės.

Šios durys nereikalauja jokios apsaugos nuo saulės ar drėgmės, neturi jokios galimybes rūdyti ar išsikraipyti. Jos absoliučiai tinka bet kokiomis, net ir ekstremaliomis atmosferinėmis sąlygomis. Tai - idealios lauko durys.

Durys pasižymi idealiais šilumos izoliacijos parametrais, ypač aktualiais šaltuoju metų sezonu. Durų šilumos perdavimo koeficientas U=1,1 W/(m2 ∙K). Jos turi gerą garso izoliaciją, apsaugančią nuo gatvės triukšmo bei sukuriančią ramybės oazę Jūsų namuose, taip pat yra atsparios mechaniniams pažeidimams.

Kompozicinėse duryse panaudoti įspausti, patrauklaus dizaino filingai, imituojantys medį, ko negali turėti plieninės, plastikinės ar aliumininės durys. Kompozicinėse duryse gali būti tonuoti, skaidrūs, veidrodiniai arba papuošti vitražais stiklo paketo langeliai.

Duryse - dvi įspraudžiamos sandarinimo tarpinės, užtikrinančios ypač gerą durų sandarumą pučiant net ir stipriausiam vėjui, tripusio rakinimo spyna, 3 vnt. tripusio reguliavimo vyrių.

Durų paviršiaus padengimas - specialia ilgaamže dvikomponente medžio imitacijos danga arba pagal RAL spalvų paletę.

Kompozicinės durys gali būti vienvėrės, dvivėrės, su nevarstoma stacionaria dalimi ar viršlangiais. Jos taip apt gali būti anšlaginės arba be anšlago.

pddLauko durys PDD

Plieninės lauko įėjimo durys PDD gaminamos iš cinkuoto šalto valcavimo plieno skardos: 1,0 mm varčiai ir 1,5 mm staktai. Durų varčia - anšlaginė, 60 mm storio, užpildyta didelio tankio nedegia, drėgmės nesugeriančia akmens vata. Durų stakta - profiliuota, su priklijuojama elastinga sandarinimo tarpine. Šios durys dažomos milteliniais dažais pagal RAL spalvų paletę arba papildomai gali būti dekoruojamos medžiu.

Durys sertifikuotos statybos produkcijos sertifikavimo centre, atitinka ĮST 144981730-13 ir tenkina šiuos rodiklius:

• Mechaninis patvarumas - 3 klasė;

• Atsparumas kartotiniam varstymui - 5 klasė;

• Oro garso izoliavimo rodiklis Rw(C; Ctr) - 36 (-5; -10) dB;

• Šilumos perdavimo koeficientas (be įstiklinimo) - 1,7 W/(m2 ∙K);

• Nepralaidumas vandeniui - 5A klasė;

• Oro pralaidumas - 4 klasė;

• Atsparumas vėjo apkrovai, vėjo apkrova - 5 klasė;

• Atsparumas vėjo apkrovai, santykinis paviršiaus įlinkis - C klasė

Durys gaminamos dviejų modelių: su apvadu (kai montuojasi angos krašte) ir be apvado (kai montuojasi angos viduryje). Šios durys gali būti vienvėrės, dvivėrės, su langeliu, su viršlangiais bei automatiniais slenksčiais. Durys gali būti komplektuojamos su įvairiomis spynomis.

Lanksti gamybos sistema leidžia užsakovui pasirinkti pageidaujamo modelio, spalvos ir matmenų duris.

aliuminesAliumininės lauko durys

Aliumininės lauko durys gaminamos iš šiltų aliuminio profilių SAPA, ALUMIL arba PONZIO. Aliumininėse duryse ypač dera elegancija, atsparumas bei energijos taupymas.

Durų užpildui gali būti panaudotas tonuotas, skaidrus ar veidrodinis stiklo paketas, akmens vatos ir aliuminio lakšto užpildas arba specialus kompozitas.

Aliuminio profilių paviršiaus padengimas gali būti anotuotas arba dažytas milteliniais dažais pagal RAL spalvų paletę. Panaudojus specialią metalo dekoravimo technologiją, duris galima dekoruoti įvairiaspalve medžio imitacija, kas gaminiui suteikia šiltumo ir jaukumo. Tuomet durys atrodo kaip medinės, bet išlaiko visus aliuminio durų privalumus. Pageidaujantiems žaismingesnio ir originalesnio varianto, durų rėmą bei varčią galime nudažyti skirtingomis spalvomis.

 

 

 

tpdLauko durys LTPD

Plieninės durys LTPD labiausiai tinka sandėliukams, katilinėms, garažams ar kitoms ūkinės paskirties patalpoms. Šios durys gaminamos iš cinkuoto plieno skardos - 0,55 mm varčiai ir 1,5 mm staktai. Durų varčia užpildyta nedegia, drėgmės nesugeriančia akmens vata. Durų stakta - profiliuota, su priklijuojama sandarinimo tarpine. Durys dažomos milteliniais dažais pagal RAL spalvų paletę arba papildomai gali būti dekoruojamos medžiu.

Durys atitinka ĮST 4498173-08, LST L 1514 ir tenkina šiuos rodiklius:

• Mechaninis patvarumas - 3 klasė;

• Veikiamos jėgos - 3 klasė;

• Atsparumas kartotiniam varstymui (100 000 ciklų) - 5 klasė;

• Oro garso izoliavimo rodiklis Rw(C; Ctr) - 29 (-2; -4) dB;

• Šilumos perdavimo koeficientas - 2,5 W/(m2∙K);

• Atsparumas vėjo apkrovai - C1 klasė;

• Nepralaidumas vandeniui - 1A klasė;

• Oro skverbtis - 4 klasė.

Durys gaminamos dviejų modelių: su apvadu (kai montuojasi angos krašte) ir be apvado (kai montuojasi angos viduryje). Jos gali būti vienvėrės arba dvivėrės, su dekoratyviniais langeliais bei automatiniais slenksčiais. Lanksti gamybos sistema užsakovui leidžia pasirinkti pageidaujamo modelio, spalvos ir matmenų duris.

„Eurofortas“ ne tik parduoda įvairaus tipo duris, bet ir atlieka projektavimo, gaminių sumontavimo bei jų priežiūros ir aptarnavimo darbus. Įspūdingos įrengimų technologinės galimybės, darbuotojų sukauptos žinios ir įgyta patirtis puikiai dera bei leidžia pasiekti itin gerų rezultatų bei aukštos gaminių kokybės. Visi pagrindiniai UAB „Eurofortas“ platinami gaminiai yra sertifikuoti ir atitinka Europos standartus.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio