Spausdinti šį puslapį

Krūmapjovės HUSQVARNA 525RK – galingos ir patogios

Krūmapjovės HUSQVARNA 525RK – galingos ir patogios Krūmapjovės HUSQVARNA 525RK – galingos ir patogios

LEVANTINA, UAB

www.levantina.lt

Visame pasaulyje žinoma bendrovė „Husqvarna“ siūlo didžiulę technikos įvairovę – nuo mėgėjiškos ir rečiau naudojamos technikos sode iki profesionalams ir reikliems naudotojams skirtų gaminių naudojamų žemės valdose, komercijoje, statybose. UAB „Levantina“ – oficialus „Husqvarna“ atstovas Lietuvoje – siūlo įsigyti krūmapjovę „Husqvarna 525RK“. Galinga ir ne mažiau patogi naudoti kombinuota krūmapjovė užtikrina maksimalų našumą ir minimalų nuovargį. Ją lengva naudoti, be to, ji pasižymi mažiausia savo klasėje vibracija.

Krūmapjovės Husqvarna

„Husqvarna 525RK“ privalumai

Intuityvus valdymas. Oro sklendė ir prapūtimo funkcija lengvai pasiekiami ir suprantami.

„X-Torq®“ variklis. „X-Torq®“ variklio technologija užtikrina iki 75% mažiau išmetamųjų teršalų ir iki 20% mažesnes kuro sąnaudas.

Krūmapjovės HUSQVARNA 525RK – galingos ir patogios

Kuro pompa. Kuro pompa palengvina užvedimą.

Krūmapjovės HUSQVARNA 525RK – galingos ir patogios

„Smart Start®“. Variklio ir starterio konstrukcija leidžia greitai ir lengvai užvesti. Starterio lynelio pasipriešinimas dabar mažesnis iki 40%.

Krūmapjovės HUSQVARNA 525RK – galingos ir patogios


Valdymo rankenos. Kampu pasuktos ir patogios valdymo rankenos pagerina laikymą ir palengvina darbą.

„Balance 35“ diržai. Ergonomiški laikymo diržai optimaliai paskirsto krūmapjovės svorį pečių, krūtinės ir nugaros plote.

Išardomas velenas. Išardomas velenas palengvina pervežimą ir sandėliavimą.

Kampinė pavara žolei pjauti. Kampinė pavara, aukštas sukimo momentas ir lygiagrečiai žemės paviršiui judanti pjovimo įranga laiduoja geriausius pjovimo rezultatus.

„LowVib®“. „LowVib“ efektyviai sumažina vibraciją rankenose.

Automatinis stabdymo jungiklis. Stabdymo jungiklis po užgesinimo automatiškai grįžta į užvedimo padėtį ir taip išvengiama sutrikimų užvedant.

„Stand alone“ starteris. „Stand alone“ starterio sistema leidžia lengvai keisti starterio šniūrelį, jei reikia.

„Tap'n Go“. Ypač tvirta dviguba lynelio padavimo sistema su „Tap'n Go“ funkcija greitajam lynelio padavimui.

„Husqvarna 525RK“ savybės

Galia: 1 kW.

Kuro sąnaudos: 600 g/kWh.

Cilindro darbinis tūris: 25.4 cm³.

Svoris (be pjovimo įrangos): 5.4 kg.

Jau daugiau nei 325-erius inovacijų ir atsidavimo metus „Husqvarna“ tiekia profesionalams skirtus gaminius miškui, parkui ir sodui prižiūrėti. Čia suderinamas didelis našumas su naudojimo patogumu ir saugumu, taip padedant atlikti darbą efektyviai. „Husqvarna“ siūlo platų ir nuolat didėjantį gaminių ir priedų asortimentą – nuo grandininių pjūklų ir elektrinių pjaustytuvų iki robotų vejapjovių.

Sukauptos patirties dėka UAB „Levantina“ kolektyvas tapo savo srities profesionalais ir savo patirtimi yra visada pasiruošę pasidalinti su Jumis – padėti išsirinkti gaminį tokį, kuris atitiktų Jūsų lūkesčius, už jį nepermokėtumėte ir liktumėte patenkinti naudojant ilgą laiką.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio