Spausdinti šį puslapį

Platus statybinių, apdailos medžiagų, ūkinių bei buities prekių asortimentas DIVENDA parduotuvėse Kaišiadoryse

Platus statybinių, apdailos medžiagų, ūkinių bei buities prekių asortimentas DIVENDA parduotuvėse Kaišiadoryse Platus statybinių, apdailos medžiagų, ūkinių bei buities prekių asortimentas DIVENDA parduotuvėse Kaišiadoryse

DIVENDA, UAB

www.divenda.lt

„Divenda“ - statybinių medžiagų, sodo ir kiemo, santechnikos, šildymo, ventiliacijos, ūkinių bei buities prekių parduotuvė, yra viena didžiausių statybinių medžiagų parduotuvė Kaišiadoryse. UAB „Divenda“ asortimente rasite platų statybinių ir apdailos medžiagų pasirinkimą.

„Divenda“ siūlo itin kokybiškas prekes už prieinamą kainą. Parduotuvėse galite įsigyti plastikinius langus ir duris, šildymo, vėdinimo ir santechnikos sistemas, visų tipų katilus ir vandens šildytuvus, stogų dangas bei jų konstrukcinius elementus, įrankius ir tvirtinimo elementus, lubų ir sienų apdailos medžiagas. Klientai ras reikalingas izoliacines medžiagas, statybinius mišinius ir cementą, sodo ir daržo prekes - sėklas, trąšas bei augalų apsaugos priemones.

Įmonei itin svarbu sąžiningumas bei kliento pasitikėjimas, todėl bendrovė prisiima visą atsakomybę dėl laiku atliekamų sutartinių darbų. UAB „Divenda“ specialistai visada stengiasi patarti visais rūpimais klausimais ir rasti tinkamiausią sprendimą. Parduotuvėse parduodamos tik labai kokybiškos prekės, o personalas nuolatos tobulina savo kvalifikaciją.

„Divenda“ - visos statybinės medžiagos Jums!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio