Spausdinti šį puslapį

Krosnelės ne tik šilumai, bet ir maisto gamybai

Krosnelės ne tik šilumai, bet ir maisto gamybai Krosnelės ne tik šilumai, bet ir maisto gamybai

KROSNYS IR KROSNELĖS, UAB

www.krosneles.lt

www.ugnisgyvenimui.lt

Krosnelės mums dažniausiai asocijuojasi su viena funkcija – šiluma. Ir tai beveik tiesa, ilgą laiką, po to, kai krosnelės tapo tokios pat populiarios, kaip ir židiniai, jų pagrindinė funkcija buvo apšildyti namus. Krosnelių kūrėjai dėjo visas pastangas padaryti krosneles tokiomis pat efektyviomis, kokie buvo židiniai, todėl į dizainą ir kitas funkcijas buvo atsižvelgiama mažiau. Kai dėl naujausių technologinių laimėjimų galiausiai krosnelės tapo beveik tokios pat galingos kaip ir židiniai, ir netgi gali būti valdomos nuotoliniu būdu, jų kūrėjai susitelkė į dizainą.

Krosnelės ne tik šilumai, bet ir maisto gamybai

Šiandien mes turime ne tik ilgaamžes, bet ir estetiškas krosneles, kurios aprūpina namus šiluma. Vartotojas gali pasirinkti krosnelę iš įvairių formų, spalvų, medžiagų. Įvairovė kartais tokia didelė, kad net sunku išsirinkti. Kai jau atrodo, kad nustebti nebegalima, gamintojai sukuria vis ką nors naujo ir daro viską, kad mes galėtumėme besąlygiškai mėgautis ugnimi: pristatomose serijose visada yra skirtingo aukščio, apdailos krosnelių, su didesnėmis ar mažesnėmis stiklo durelėmis.

Norėdami dar labiau praplėsti krosnelių funkcijas, gamintojai siūlo krosneles su papildoma galimybe gaminti maistą. Dažniausiai tai yra orkaitė virš pakuros, ant krosnelės paviršiaus sumontuota viryklė arba yra galimybė paruošti maistą ant grotelių pačioje pakuroje. Kurį iš variantų pasirinkti labiausiai priklauso nuo to, ką labiausiai mėgstate gaminti: kepti duoną ar picas, troškinti, virti ar kepti maistą ant grotelių. Tokios krosnelės itin praverčia sodyboje, kur viešime rečiau ir kur galbūt turime daugiau laiko eksperimentuoti gamindami maistą.

Krosnelės ne tik šilumai, bet ir maisto gamybai

Iš UAB „Krosnys ir krosnelės“ atstovaujamų gamintojų tokias maisto gaminimui skirtas krosneles siūlo:

  • danų gamintojas „Lotus“ (iš serijos „Lotus 2000“ tokia krosnelė yra „Lotus 2080/2280“; serijoje „Lotus Jubilee 35“ yra net trys krosnelės su orkaite ir skirtinga apdaila; serijoje „Prio“ yra net dvi krosnelės su orkaite ir skirtinga apdaila).
  • belgų gamintojas „Stuv“ siūlo krosnelę „Stuv 30“, kurioje gali būti sumontuotos grotelės.

Jeigu kuri nors iš šių krosnelių patraukė Jūsų akį ir suviliojo Jūsų širdį, galite jas įsigyti iš UAB „Krosnys ir krosnelės“.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio