Spausdinti šį puslapį

Moduliniai statiniai – plačios pritaikymo galimybės

Moduliniai statiniai – plačios pritaikymo galimybės Moduliniai statiniai – plačios pritaikymo galimybės

RYTERNA MODUL, UAB

www.rmodul.lt

UAB „Ryterna Modul“ specializuojasi modulinių pastatų ir mobiliųjų statinių gamyboje, o didžiąją dalį projektų įgyvendina užsienio rinkose. Moduliai gali būti naudojami vaikų darželių, mokyklų, sporto klubų, vasarnamių ir gyvenamųjų namų statyboje.

Moduliniai statiniai

Moduliniai statiniai – populiaru Skandinavijoje

Moduliniai statiniai itin domina Skandinavijos šalių klientus – ten iškeliauja maždaug 50 proc. bendrovės produkcijos. Per savo padalinius ar įgaliotuosius atstovus savo gaminius bendrovė taip pat tiekia į Didžiąją Britaniją, Belgiją, Rusiją, Baltarusiją. Šiose rinkose bendrovė dirba daugiau kaip 12 metų. Vidutiniškai bendrovė per metus eksportuoja apie 1000 modulių.

Tarp įmonės įgyvendintų projektų – visiškai įrengtas kilnojamas viešbučių tinklo „Scandic“ kambarys, naudotas kaip komunikacijos ir rinkodaros priemonė. Skandinavijoje iš modulių populiaru statyti mokyklas ir darželius. Lenkijoje moduliai buvo panaudoti mobiliai asfalto gamyklai įrengti. Įmonės kartais iš modulių suręstuose statiniuose įrengia ir savo administracines patalpas.

Moduliniai statiniai

Moduliniai statiniai – greitis ir kokybė

Spartėjant žmonių gyvenimo tempui, moduliniai pastatai populiarėja. Statiniai iš modulių itin didelio populiarumo Skandinavijoje sulaukė dėl statybos greičio ir kokybės.

Modulis – tai karkasinė konstrukcija (rėmas su statramsčiais), užpildyta polistirenininiu putplasčiu, mineraline vata ar kita šiltinimo medžiaga. Rėmas gaminamas iš 3-4 mm lankstytų ir valcuotų profilių ir padengiamas antikoroziniais dažais. Korozijos grėsmės nėra, nes rėmai uždengti ir neturi sąlyčio su išore. Visi įmonės gaminiai atitinka Europos Sąjungos standartus.

Rėmas gali būti pagamintas taip, kad jį būtų galima išardyti, tai pritaikoma mobiliems laikiniems pastatams. Statramsčiai rėme gali būti metaliniai arba mediniai. Lankstaus tipo „Ryterna Modul" modulis, kuris naudojamas gyvenamiesiems pastatams, pritaikytas įvairiems pakeitimams – tiek skirtingoms šiltinimo medžiagoms, tiek įvairiam jų storiui (iki 40 cm), tiek fasado tipui. Pastarasis gali būti apdailintas plokštėmis, mediena, gali būti vėdinamas, gali būti tinkuojamas, dažytas bet kuria RAL paletės spalva.

Tiek modulių konfigūracija, tiek vidaus patalpų planavimas yra neribotas, yra galimybė įvairiai juos jungti – galais, šonais, stogais ir konstruoti iš jų įvairias konfigūracijas. Gyvenamieji moduliniai namai lengvai prisitaiko prie kintančių poreikių.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio