Spausdinti šį puslapį

Kojų valymo grotelės – apsauga nuo purvo

Kojų valymo grotelės – apsauga nuo purvo Kojų valymo grotelės – apsauga nuo purvo

Šiais laikais prieš projektuojant gyvenamąjį namą ar biurų pastatą iš anksto yra numatoma vieta prie įėjimų skirta kojų valymo sistemoms. Kojų valymo grotelės ir kilimai sumažina įnešamo purvo kiekį į vidaus patalpas, todėl valymo intensyvumai ženkliai sutrumpėja, tai – itin inovatyvus sprendimas prie pastato įėjimų. Įėjimo grotelių paskirtis – surinkti nuo batų padų susikaupusį purvą, kad jo kuo mažiau patektų ant vidinių patalpų grindų. Tačiau ką reikia žinoti apie įėjimo kojų valymo sistemas ir kaip pasirinkti tinkamas? Štai šiame etape mes – įmonė UAB „Ostas“, galime Jums padėti.

Kojų valymo grotelės – apsauga nuo purvo

Trys švarumo zonos

Norint namuose ar biure įsirengti kojų valymo groteles, pirmiausia reikėtų žinoti pagal kokius kriterijus jas reikia pasirinkti. Pastato įėjimas skirstomas į tris švarumo zonas. Pirmoji zona yra lauke, šioje zonoje klojamos kojų valymo grotelės su gumos arba šerių intarpais, jos skirtos stambaus purvo ir žvyro surinkimui. Intarpai yra atsparūs temperatūrų svyravimams, tačiau prieš įsigydami groteles įsitikinkite, kad grotelės skirtos lauko zonai. Antroji zona yra arba lauke, arba pastato viduje, priklauso nuo projekto, šioje zonoje klojamos grotelės su kilimo, gumos arba kilimo / šerių intarpais, skirtos smulkaus purvo surinkimui. Gumos intarpai suteikia stabilumo, o kilimo intarpai surenka smulkų purvą bei absorbuoja drėgmę. Trečioji zona, tai – vidaus zona, joje klojami kojų valymo kilimai, kurie sugeria užsilikusią drėgmę nuo batų padų. Kojų valymo sistemos ne tik naudingos, bet ir gražiai atrodo, todėl įėjimai atrodo itin subtiliai ir moderniai.

Kojų valymo grotelės – apsauga nuo purvo

Visos kojų valymo grotelės gaminamos pagal kliento pateiktus išmatavimus ir montuojamos į aliuminio profilį arba tiesiai į grindis. Galite rinktis groteles su spalvotais kilimo ar šerių intarpais ir derinti prie bendro patalpų dizaino, be to galite išsirinkti kojų valymo sistemas su jūsų įmonės logotipu arba norimu užrašu. Taip pat, grotelės gali būti pritaikomos pagal įėjimo zonos intensyvumą, t. y. lankytojų skaičių. Taigi, prieš įsigydami groteles pasitarkite su mūsų specialistais, jie parinks tinkamiausias groteles pagal maksimalias leidžiamas apkrovas. Jos gali būti montuojamos oro uostuose, prekybos centruose, biurų pastatuose, viešbučiuose, pramogų arenose ir kt. Tačiau jos taip pat gali būti klojamos ir privačių namų ar butų įėjimuose. Tam tikrų gamintojų kojų valymo grotelės gaminamos dvipusio naudojimo, kai viena grotelių pusė susidėvi, galima jas apversti ir naudoti kitą pusę, tai itin praktiškas sprendimas intensyvaus judėjimo zonų įėjimams.

Taigi prieš įsigydami kojų valymo sistemas, pasitarkite su UAB „Ostas“ specialistais ir mes padėsime išrinkti tinkamiausią sprendimą jūsų įėjimui pagal individualius poreikius.

Tikimės, kad ši informacija Jums buvo naudinga, jeigu turite daugiau klausimų, susisiekite su mūsų grindų dangų profesionalais:

Tel.: +370 5 230 5309, el.p.: [email protected], www.ostas.lt

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio