Spausdinti šį puslapį

PAA vonios – klasikinis ir nesenstantis dizainas

PAA vonios – klasikinis ir nesenstantis dizainas PAA vonios – klasikinis ir nesenstantis dizainas

Semerita, UAB

„Muresta“ pristato naujausias dizaino tendencijas atitinkančias PAA vonias. Prabangios, lengvai palaikančios švarą bei spalvingos vonios yra pagamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų. PAA vonios skirtos jūsų ramybei ir jaukumui.

PAA vonios – klasikinis ir nesenstantis dizainas

2017 metų kovo mėnesį vykusioje didžiausioje tarptautinėje šildymo, ventiliacijos, kondicionavimo ir santechnikos įrangos parodoje „ISH 2017“ buvo pristatytos vonios kambarių tendencijos. Joje dalyvavo ir latvių gamintojo PAA atstovai bei pasidalino naujausiais vonių dizaino sprendimais.

PAA vonios – klasikinis ir nesenstantis dizainas

PAA laisvai pastatomos vonios

Net ir nedideliam vonios kambariui PAA gali pasiūlyti įvairių variantų – tiek laisvai stovinčių vonių, tiek statomų prie sienos, tačiau nereikalaujančių papildomos apdailos. Laisvai pastatomos vonios – puikus dizaino sprendimas. Šio dizaino vonios sukuria erdvės įspūdį ir yra tinkamos įvairaus dydžio vonios kambaryje. PAA laisvai pastatomos vonios – tai išraiškingas vonios kambario akcentas.

PAA vonios – klasikinis ir nesenstantis dizainas

Vonią galima pasirinkti net iš kelių PAA vonių kolekcijų. PAA „Vario“ kolekcija – puikus pasirinkimas estetiškam vonios kambariui su galimybe rinktis pageidaujamą vonios ilgį bei individualią formą, suapvalintą vieną ar kelis kampus. Ne mažiau įspūdingos yra laisvai pastatomos „Infinity“, „Amore&Amore Silk“, „Felice“, „Dolce“, „Arietta“, „Aria“, „Opera“, „Andante“, „Bel Canto“, „Step“, „Organic“, „Victoria“ kolekcijų vonios.

PAA vonios – klasikinis ir nesenstantis dizainas

SilkStone® – ramūs matiniai tonai

Vonios kambarys yra vieta, kur norisi atsipalaiduoti. Todėl PAA vonios yra padengtos ramiais matiniais tonais. PAA siūlo aukščiausios kokybės vonias, dušo padėklus, praustuvus ir stalviršius iš SilkStone® – šiltos baltos spalvos, šilko švelnumo, matinės vienalytės medžiagos. SilkStone® medžiaga yra unikalios technologijos, vonių paviršius yra matinis, medžiaga vientisa, estetiška, todėl paprastai tokių vonių apačia nedengiama, jų nesistengiama įsprausti į kampą, vonia savaime yra kambario puošmena.

PAA vonios – klasikinis ir nesenstantis dizainas

SilkStone® medžiaga yra maloni akiai, nors reikalauja šiek tiek dažnesnio prisilietimo šluoste: matiniai paviršiai yra ne tokie atsparūs nešvarumams nei blizgūs ir labiau mėgsta šeimininkų dėmesį. Tokius paviršius galima palyginti su natūralaus medžio apdaila, kuriai taip pat reikia rūpestingesnės priežiūros, tačiau ji neabejotinai malonesnė liesti ir labiau mėgstama už kitas.

PAA vonios – klasikinis ir nesenstantis dizainas

PAA spalvotos vonios ir praustuvai

Spalvotos vonios nėra naujiena, tačiau dvispalvės vonios ir praustuvai – inovatyvus sprendimas, norint sukurti stilingą vonios kambarį. Vonios ar praustuvo vidinė dalis paliekama balta, o išorinei suteikiama patinkanti spalva. Balta vidinė pusė leidžia sukurti higienos ir švaros pojūtį, o spalva išorinėje pusėje – originalų vonios kambario dizainą. PAA siūlo rinktis iš kelių spalvų palečių – ryškius „JUICY“ serijos pliūpsnius ar subtilius „CITY“ atspalvius.

PAA vonios – klasikinis ir nesenstantis dizainas

„Muresta įmonių grupė“ – ženklas, jungiantis salonus, jau daugiau kaip 20 metų Lietuvoje pristatančius ir prekiaujančius žinomiausia ir kokybiškiausia Europos santechninės keramikos, įrangos, keraminių plytelių ir šildymo įrangos gamintojų produkcija. „Muresta“ salonuose Jums padės profesionalūs konsultantai ir dizaineriai, kurie ne tik suteiks visą reikalingą informaciją, bet ir padės suprojektuoti Jūsų svajonių vonios kambarį.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio