Spausdinti šį puslapį

Krosnelės LOTUS PRESTIGE BASIC – jaukus namų interjero elementas

Krosnelės LOTUS PRESTIGE BASIC – jaukus namų interjero elementas Krosnelės LOTUS PRESTIGE BASIC – jaukus namų interjero elementas

KROSNYS IR KROSNELĖS, UAB

www.krosneles.lt

www.ugnisgyvenimui.lt

„Krosnys ir krosnelės“, įmonė siūlanti platų krosnelių pasirinkimą, pristato naujo modelio „Prestige Basic“ serijos krosneles. Tai žinomo krosnelių gamintojo „Lotus“ naujiena. Šios krosnelės pasižymi elegancija, galima rinktis net iš penkių skirtingos medžiagos ir spalvos paviršių bei turi naujausią šviežio oro padavimo sistemą, kuri užtikrina stabilų ir efektyvų krosnelės veikimą.

Krosnelės Lotus

„Lotus Prestige Basic“ krosnelių linijoje išliko platus panoraminis stiklas, leidžiantis stebėti degančių malkų grožį. Be to, šios krosnelės yra kompaktiškos ir nedidelio gylio. Todėl jas galima pritaikyti įvairaus dydžio patalpose. Krosnelė turi vietą pritaikytą laikyti malkoms.

„Prestige Basic“ krosnelių dizainą sukūrė  architektas ir stalius Kaare Sølvsten. „Prestige Basic“ krosnelės paprastos, bet stilingos, papildytos žaviu akcentu – aptakių formų rankenėle.

Elegantiškos „Prestige Basic“ krosnelės yra žavus interjero elementas, kuriantis jaukią ir šiltą šviesą jūsų namuose.

Danų gamintojas „Lotus“ užtikrina aukščiausią kokybę ir funkcionalumą. Lengvai naudojamos krosnelės užtikrina žemą išmetamo anglies dvideginio kiekį, todėl yra draugiškos aplinkai. Veikianti nuo 1979 m. danų gamintoja „Lotus“ jungia tradicinį danų dizainą su aukščiausios kokybės medžiagomis.

Krosnelės Lotus

„Krosnys ir krosnelės“ – tai vieta, kurioje galite įsigyti naujausias „Lotus Prestige Basic“ krosneles. Ši įmonė yra oficialūs atstovai gerai žinomų kompanijų visame pasaulyje, gaminančių tik aukštos kokybės produkciją. „Krosnys ir krosnelės“ siūlo danų, norvegų, belgų, italų, vokiečių gamintojų židinius, krosneles, krosnis ir įvairius aksesuarus: malkines, įrankius, kaminų sistemas, pajungimo vamzdžius, plienines ar stiklines grindų plokštes, kitus priedus židinių, krosnelių ir krosnių naudojimui bei priežiūrai. „Krosnys ir krosnelės“ užtikrina ne tik platų pasirinkimą, bet ir kokybišką aptarnavimą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio