Spausdinti šį puslapį

Geoterminiai šilumos siurbliai NIBE. Kodėl rinktis geoterminį šilumos siurblį?

Geoterminiai šilumos siurbliai NIBE. Kodėl rinktis geoterminį šilumos siurblį? Geoterminiai šilumos siurbliai NIBE. Kodėl rinktis geoterminį šilumos siurblį?

Ką matai pažiūrėjęs per langą? Gatvę? Namą priešais? Medžius ir pievas? „NIBE“ čia mato nemokamą šilumos šaltinį – gruntą! Su geoterminio šilumos siurblio pagalba saulės energija, sukaupta žemėje, gali būti surenkama ir naudojama Jūsų namo šildymui. Šilumos kaupimas grunte prasideda jau pirmosiomis pavasario dienomis, kai tik prasideda atodrėkiai, o ypač vasarą, kai saulės spinduliai vidurdienį prasiskverbia giliau.

Lygiai taip pat čia sukauptas šilumos kiekis rudenį mažėja, tačiau sukauptos energijos pakanka apšildyti Jūsų namui net šalčiausią žiemą. Šilumos siurblys surenka ir perduoda šią šilumą namams, net jeigu vasara buvo lietinga ir šalta, užtikrindamas komfortišką patalpų temperatūrą. O jeigu namams nereikalinga šiluma, tą pačią sistemą galima naudoti patalpų vėsinimui. Pasinaudojant pastovia grunto temperatūra ( +4- +12C°), namai gali būti vėsinami – lygiai taip pat, kaip ir šildomi.

Jūs taupote pinigus

Sumontavę „NIBE“ šilumos siurblį, išlaidas šildymui Jūs galite sumažinti iki 80%. Taip yra todėl, nes geoterminiai šilumos siurbliai naudoja žemėje, viršutiniame dirvos sluoksnyje ar vandenyje susikaupusią nemokamą energiją.

Nors šilumos siurblys neatsiperka pirmą mėnesį, tačiau finansinę naudą Jūs pajusite mokėdami ženkliai mažesnes sąskaitas už šildymą. Maža to – naujos kartos „NIBE“ šilumos siurbliai (jie pasižymi ypatingai aukštu veikimo koeficientu) sutrumpins Jūsų investicijos atsipirkimo laiką.

Sumontavę „NIBE“ geoterminį šilumos siurblį mėgaukitės drastiškai – iki 80% sumažėjusiomis sąskaitomis už šildymą!

Antroji priežastis rinktis „NIBE“ geoterminį šilumos siurblį yra ta, kad jo naudojimas yra nekenkiantis aplinkai.

Perduodant saulės energiją šilumos siurbliu namo šildymo sistemai ir karštam vandeniui, CO2 išskyrimas į aplinką yra ženkliai mažesnis, nei naudojant iškastinio kuro katilus. Kai kurių šalių vyriausybės ir savivaldos remia privačių namų šeimininkus, eičiančius iškastinio kuro katilus į modernius, naudojančius atsinaujinančias kuro rūšis. Šiuo metu šilumos siurbliai yra paskelbti kaip atsinaujinančios energijos šaltinis, todėl tikrai verta pagalvoti apie šilumos siurblius!

sildymo-budu-co-emisija

Apie UAB „Ekoklima“

UAB „Ekoklima“ Lietuvoje atstovauja vieną didžiausių Europos šildymo technikos gamintojų – Švedijos kompaniją „NIBE Energy Systems“. Ši kompanija Europoje žinoma kaip viena pažangiausių įmonių, tiekiančių rinkai efektyviausius bei šiuolaikiškiausius šilumos siurblius bei kitą šildymo techniką.

UAB „Ekoklima“ darbuojasi patyrę darbuotojai, turintys ilgametę darbo su šilumos siurbliais patirtį, Lietuvoje įrengę per 1500 įvairaus galingumo geoterminių katilinių tiek gyvenamuosiuose namuose, tiek visuomeniniuose ar pramoniniuose objektuose.

Bendrovės darbuotojus rasite visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje, todėl kiekvienam, besidominčiam šilumos siurbliais, bus suteikta operatyvi ir profesionali konsultacija, parinkta įranga, optimaliausiai atitinkanti kliento poreikius. Įmonės serviso komanda Jūsų šilumos siurblį profesionaliai prižiūrės tiek garantiniu laikotarpiu, tiek po jo.

Jums pageidaujant, geoterminio šildymo sistema bus įrengta per trumpiausią laiką.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio