Spausdinti šį puslapį

ANTAKALNIO PARKO projektas užbaigtas, jo plėtotojai planuoja naujus pastatus

ANTAKALNIO PARKO projektas užbaigtas, jo plėtotojai planuoja naujus pastatus ANTAKALNIO PARKO projektas užbaigtas, jo plėtotojai planuoja naujus pastatus

Vilniaus Antakalnio mikrorajone prieš septynis mėnesius iškilusiame „ANTAKALNIO PARKAS“ 8 aukštų daugiabučiame pastate visi butai jau turi šeimininkus. Pirmiesiems naujakuriams naujų būstų raktai buvo įteikti praėjusių metų liepą, o šių metų vasarį parduotas paskutinis laisvas butas. „ANTAKALNIO PARKAS“ naujaisiais namais tapo 120 šeimų.

„Džiaugiamės, kad per užsibrėžtus terminus pavyko įvykdyti ir statybos darbus, po kurių naujų būstų raktai buvo perduoti pirmiesiems šeimininkams, ir sėkmingai užbaigti projektą parduodant visus 120 butų. Esame dėkingi projekto architektams UAB „Eventus Pro“ už patirtį ir inovatyvius sprendimus, o statybų rangovams UAB „Binkauskas ir Stašinskas“ (prekės ženklas „Komandos dvasia“) – už kokybiškai ir laiku atliktus darbus“, – sako projektą plėtojusios bendrovės „ANTAKALNIO PARKAS“ direktorius Aurimas Martinkėnas.

Ateityje planuojami nauji gyvenamosios paskirties projektai

Pasak A. Martinkėno, NT vystymo kompanija „M.M.M. projektai“, kurios dukterinė kompanija sėkmingai įgyvendino pirmąjį gyvenamosios paskirties nekilnojamo turto projektą Antakalnyje, ateityje ketina ir toliau plėtoti gyvenamosios paskirties projektus Lietuvoje.

Kitas iš šiuo metu vykdomų „M.M.M. projektai” grupės projektų – Vilniuje, Saltoniškių g. 7, plėtojamas verslo kvartalas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio